Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha én is vágyom ezekre? Hogyan tudna egy magamfajta párt találni? 18/F
Nos igen, 18 éves vagyok és még szűz. Nem tartom gáznak, mert igaziból nem érdekel más mit mond erre :)
Viszont én testileg és lelkileg is készen állnék és be tudnék engedni egy leányt az életembe. Nem vagyok valami magabiztos és valószínűleg itt áll meg a tudományom :D
Vannak olyan lányok akik kicsit szerényebbek, nem bulizósak de közben "titokban" ők is így éreznek és vágynak a testi kontaktusra és, hogy szeressék? Mert számomra ez elég alapvető de érdekel az ellenkező nem hogyan gondolkodik erről :)
Mit lehetne tenni? Szeretnék ismerkedni de egyszerűen kicsit tartok tőle :/ Tudom nem túl vonzó de a felszín alatt ha valaki ad lehetőséget szerintem egy igazán szerethető ember vagyok :D (Most minden nagyképűség nélkül, objektívan)
18/F
Persze hogy normális!
Én is ilyen vagyok, nem egyszerű a pártalálás így. De előbb utóbb remélem találunk párt.
21F
Én se tartom gáznak a szüzességet, de a 20 év feletti nők nagy része már igen és ha párt akarsz találni, akkor már az számít, hogy a nők mit gondolnak. Sok dolog elárulja azt, hogy szűz vagy, először is az, hogy a randin milyen a testbeszéded, hogy kommunikálsz, milyenek a gesztusaid. Ha túl rámenős vagy, az nem jó, de ha félsz, az se jó. Hamar rájönnek a nők, hogy milyen vagy. És a többségük nem akar tapasztalatlan pasival összejönni aki nem tudja kielégíteni őket az ágyban. Még van 2-3 éved, hogy találj barátnőt, utána már csak nehezebb lesz. A legtöbb 18 éves fiú 2 évvel fiatalabb barátnővel jár, mert nekik még nem fontos az, hogy tapasztalt legyen egy pasi és ők se tapasztaltak szex terén.
Akire azt mondanám hogy esélytelen hogy valaha is barátnője legyen az egy 25 éves szűz pasi. Neki már tényleg órási szerencse kell, hogy találjon magának partnert.
Figyu, nem akarlak elkeseríteni, de akár hiszed, akár nem, tömegével vannak olyan pasik, mint te. Széplelkűek, szépen fogalmaznak, tudják magukról, hogy mély érzésűek, hogy nagyon sok minőségi időt tudnának nyújtani egy nőnek, sokféle módon tudnák kényeztetni, csak egy, egy esély kéne... és nem kapják meg.
A nőknek ez a típus egyszerűen nem izgi. Azt hiszed, hogy ezzel az érzelmességgel és írói vénával lehet barátnőt szerezni, mert a nők, akik neveltek, ezt tanították neked, de nincs így. Elhiszem, hogy nagyon értékes ember vagy, félre ne érts. Biztos vagyok benne, hogy mind igaz, amit írsz. Csak meg kell értened, hogy nem ezektől leszel szexuálisan vonzó egy nő szemében, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy esélyt kapj. Van a kapcsolat, meg van az udvarlás. Te, és minden ilyen típusú pasi tipikusan az, aki a kapcsolatban lesz majd jó. Nagyon ki fogod tudni mutatni a lánynak, hogy mennyire szereted, hurrá. De az UDVARLÁS az egy egészen más műfaj, ott ezzel semmire nem mész. Ott el kell adnod magad, kvázi a génjeidet. El kell hitetned a csajjal, hogy a jelentkezők közül te vagy a legjobb választás, hogy talpraesettebb vagy a többinél, hogy bármilyen helyzetben magabiztos tudsz maradni, hogy melletted nem fog unatkozni, és úgy, hogy ezeket te magad is elhidd, legalább addig, amíg szédíted. Egyébként meg azt javaslom, hogy konzervatív körökben próbálkozz, mert ott vannak neked való, komolyabb lányok. Pl. valamilyen katolikus ifjúsági klubban. Akkor is, ha nem vagy vallásos. Ott egyszerűen nagyobb eséllyel kapod meg azt a figyelmet és elismerést, amire vágysz, nagyobb eséllyel találsz olyan csajt, akinek kiadhatod ezeket az érzéseidet.
#4 Na ennek minden szavával egyetértek.
Aranyba kéne önteni!
18-20 talán 22 évesen se értettem még ezt az egészet annak idején. Kellett pár durva pofon, hogy felfogjam.
Valószínűleg ezt a többi nice guy sem kerülheti el.
Egyébként ami szerintem bejön az egyfajta vegyítése a férfias határozottságnak és az kedvességnek (de nem nyálasan állandóan kimutatva az érzelmeket)
Udvarias pimaszság.
Volt egy nőm, aki kb az állatorvosi ló volt ilyen téren. Irtózatosan sokat tanultam tőle (lehet közben 10 évet öregedtem, a piától amit megittam miatta :D és dolgozni se mentem be emiatt 1-2x...de megérte!)
Szóval ő megtanította nekem, hogy nincs helye kétértelműségnek.
Ha KELL a lány, akkor azt ki kell mutatni és úgy közeledni hozzá. Éreztetni vele a férfi attitűdöt. El kell határozni a célt és úgy nyomni. Ugyanakkor a kérdés az, hogy mitől indul be? Mit jelent ez? Ezt nem írja egy rohadt kézikönyv sem.
Udvarias jófiúként próbálkoztam és majdnem zakóztam nála, randi után hazamentem meg kihangsúlyoztam hogy komoly kapcsolatot keresek mindig nem csak kalandot... direkt betartva az etikettet hogy csak egy csók max, meg nem nyomulok túlságosan. Hát ez nem udvarlás. Ez lóf..sz. Hát meg is mondta hogy ez így túl nyomasztó, stb stb és nem kért belőlem többet.
Aztán kaptam még egy esélyt és összekaptam magamat és megfogadva a tanácsait "berúgtam azt ajtót". Már nem voltam simulékony, kedveskedő, aranyos, bókoló jófiú aki nem megdugni akarja és még véletlenül se legyen disznóférfi... nem
Egyszerűen határozottan kifejeztem hogy akarom és szexuálisan is vonz. Ezért tettem amit kell.
Be is jött!
Ezt az egész polkorrekt szarságot a modern feminizmus plántálta a fejekbe. Hogy szinte nem szabad már maszkulin férfiként viselkedni. A férfiasság gáz. A nyomulás gáz. A csajozás hímsovinizmus. Stb stb... és közben meg qrva nagy hazugság, mert belül a nők ugyan úgy vágynak a szexre és tudni kell mikor tépd le a bugyit, vagy érintsd meg úgy a randin, hogy érezze a férfi vonzalmat benned.
Szóval ja, önmagában a szerethető ember az nulla. Sajnos.
Udvarlásnál ez szinte még hátrány is. Tökéletesen leírta a #4es.
Az majd ráér a második fázisban. Egyelőre inkább legyél izgalmas. Hidd el az introvert lányokat még sokkal nehezebb megismerni. Mert gyakorlatilag nincsenek sehol. Nem járnak sehová, nem lehet velük találkozni. Ha megszólítod őket elmenekülnek. Még hazametrózni se lehet velük, mert rettegnek ha kettesben kell beszélni velük.
Esetleg Tinderen, de ott meg 1 normális lányra jut 10 kan.
Egyébként én is mindig őket keresem, de lehetetlenség felhajtani ilyen "rejtett" kincseket. Csak és kizárólag ismerős alapján. Plusz az introvertált lányoknak kell általában a férfias határozottság, aki mellett megnyugodhatnak!
Emiatt borul az egész, hogy "keress magadnak visszahúzódó lányt"
Szóval nem lesz könnyű dolgod, a szerethetőséget felejtsd el azonnal. Próbálj férfi egyéniséget nevelni magadból az minden típusnál bejön. Persze sok próbálkozás kell...
Én is ilyen fiú voltam.
Valószínűleg a te korodban ez még hátrány, aztán ahogy idősebb leszel, egyre kevésbé lesz hátrány.
25-30 fölött egyre inkább találsz olyan nőket, akik már megjárták jó néhány határozott, macsó, de megbízhatatlan pasival.
Lehet, hogy az első barátnőd idősebb lesz nálad.
Persze, azért érdemes dolgoznod a félénkségeden.
Nálam, ami bejött, a tánc. Megjártam több tánciskolát, tánc közben mindig sokkal magabiztosabbnak érzem magam. Persze, nem mindnekinek ez a megoldás.
Viszont a GyakoriKérdések nem jó terep erre a problémára, mert vadidegenek, akik nem ismernek téged személyesen, úgy tesznek, mintha tudnák az igazságot, és könnyen félrevisznek.
Inkább egy pszichológussal lenne érdemes beszélni.
Ismerkedős appokat próbáltál? A Tinder a legismertebb, de én az OkCupid-ot jobban szeretem.
38/F
Mérhetetlenül köszönöm szépen ezeket a terjedelmes és értelmes hozzászólásokat! Meglep, hogy vannak még olyan emberek mint ti akik igenis érdemi választ adnak egy kérdésre, veregessétek meg a vállatokat mert ez nem mindennapi amit csináltok!
Elég fiatal vagyok szóval ezek a dolgok teljesen új nekem és még nem is volt kapcsolatom, teljesen béna vagyok ebben szóval ezek nagyon meglepőek és új dolgok számomra de megfogadom azokat amit mondtok!
Nem is gondoltam volna, hogy ez így működik és konkrétan nem önmagamat kell adni hanem eljátszani egy szerepet... Ez elég távol áll tőlem de igaziból mit veszíthetek? Max nem jön be...
Sajnálatos, hogy amilyen én vagyok ez a "jófiú" nem kell senkinek és valami izgalmasabbra vágynak a korombeliek... Én egész végig ennek ellenkezőjében hittem, hogy minden lány olyan normális és értelmes fiút keres mint én vagyok. Durva!
Lehet ha én nekem is lesznek randijaim, lányok az életemben megváltozom és jobban képben leszek ez milyen de eddig még elég zöldfülű vagyok.
Nem is tudtam az udvarlás és a kapcsolathoz való hozzáállás és viselkedés ennyire elkülönül :O Azt hittem konstans ugyan olyanok vagyunk és fő az őszinteség.. Különben később mikor ledobjuk ezt a maszkot derül, ki nem is ismerjük a másikat és nem tudjuk kibe szerettünk bele...
Tinderre poénból fel regisztáltam de nem sok sikerrel. Igaziból voltak matchek de semmi komoly. Vagy vissza se írnak vagy hanyagolnak. Elég fura és eddig semmilyen visszaigazolásom nincs milyen vagyok vagy ilyesmi...
"Azt hittem konstans ugyan olyanok vagyunk és fő az őszinteség.. Különben később mikor ledobjuk ezt a maszkot derül, ki nem is ismerjük a másikat és nem tudjuk kibe szerettünk bele..."
Teljesen igazad van, logikus, amit írsz. Csak értsd meg, hogy az ember, és különösképpen a nők NEM logikusan működnek. Érzések vannak és ösztönök. Meg kell tanulnod azt, hogy minden körülmények között magabiztos és humoros legyél. Értem, hogy szeretnéd, hogy egyszerű legyen. Valszeg a szüleid kiegyensúlyozott kapcsolatban élő, régóta együtt levő szülők. Nem volt csajozós apád, akitől elleshetted volna a nők hülyítésének fogásait. Én is utálom ezt az egész pávatáncot, elhiheted. De egyszerűen szükség van rá, le kell futni ezeket a rohadt első köröket. Különösen a te korodban, mert a fiatal lányok meg aztán hatványozottan hülyék, és fingjuk nincs, mit akarnak. Gyakorlatilag ha jól nézel ki, és tudod nyomni azt a bullshitet, amit hallani akarnak, akkor nem fognak ellenállni. Nehogy azt hidd, hogy az intelligenseknek áll a világ. Egy fenét. A gátlástalan embereknek áll a világ. Nem a kifinomultak öröklik a földet, hanem a gátlástalanok.
Még egyszer mondom: próbálkozz konzervatívabb csajoknál. Nézz be egy pálferis vagy valamilyen más közösségbe, ahol valami lelki töltet van. Ha pesti vagy, a Horánszky utcában van valami jezsuita közösségi ház, vannak jó kis programok. Vagy ott van a BME-n az MKK. Nem kell vallásosnak lenned, csak nézz körül, hogy érzed magad. Egész más csajokat fogsz ilyen helyeken találni, mint általában. Vagy nézz körül néptáncosoknál, táncházban. Táncolni amúgy is ajánlott megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!