Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha ocsmány kisajkaim vannak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ocsmány kisajkaim vannak, sosem lesz esélyem egy rendes párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, eddig 2 párkapcsolatom volt, mindegyik évekkel ezelőtt.

Az első páromnak sem tetszett, ahogy kinézek ott lent, de a második konkrétan emiatt dobott ki.

Azóta a szex gondolatától is rosszul érzem magam, annyira gyűlölöm azt, azt amilyen vagyok. Intimplasztikára sajnos nincs pénzem...

2021. okt. 31. 12:11
1 2 3 4 5
 11/45 anonim válasza:

A feleségemet hatalmas ajkakkal áldotta meg a teremtő ott lent. Imádom, felizgat. Ő a kapcsolatunk kezdetén kicsit szégyellte, mondta, hogy tudja, hogy nem "szokványos" odalent. Hamar bebizonyítottam, hogy nekem bejön :) 20 évvel később is bejön.

Az ápolt punci nem tud ocsmány lenni! Szerintem megtalálod majd azt, akinek tetszik.

2021. okt. 31. 13:07
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Na itt biztosan millió ajánlatot fogsz kapni.

Tény hogy punci és punci között van különbség. De emiatt kidobni valakit... Jó nagy tufa lehet az illető.

2021. okt. 31. 13:23
 13/45 A kérdező kommentje:
Amikor azt írtam, hogy ocsmány, akkor nem túloztam. 3-4 centire kilóg, borzasztóan nézek ki.
2021. okt. 31. 13:29
 14/45 A kérdező kommentje:
Írtátok többen üzenetben, hogy van plasztikai műtét, de sajnos pedagógusfizetésből (145 ezer) nyomorgok albérletben, szóval az ilyen fél millió körüli műtétekre esélyem sincs.
2021. okt. 31. 13:36
 15/45 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem marad más hátra, mint olyan pasit kifogni, aki elfogat Téged. Olyannak, amilyen vagy. Én sosem szakítottam vagy róttam fel a hölgy partneremnek hogy milyen ott lenn.
2021. okt. 31. 13:53
 16/45 anonim ***** válasza:
0%
Nekem írhatsz.
2021. okt. 31. 14:06
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem, nekem meg "parizercs. csöm" van, nagyon kicsik, kb. a felét a hatalmas bimbóudvar teszi ki és még aszimmetrikusak is. Utálom őket, ezt még megműteni sem lehet szerintem, de pénzem sem lenne rá. Mégis, 10 férfivel voltam, egy sem tett megjegyzést sőt, általában én hagytam el őket és 3 még hónapokig könyörgött, hogy jöjjek vissza hozzá. Most már 8 éve állandó partnerem van, teljesen normálisan viszonyul a külsőmhöz. Te kifogtál egy igazi bunkót, akinek vlsz valami más (sem) tetszett, talán maga se tudta, mit akar és ez volt a legkönnyebb, erre fogni. Kezdetnek lehet, hogy csak szexkapcsolatot kellene keresni, aminek nincs úgymond tétje, érzelmileg nincs akkora függés. Nekem az segített, hogy ezek az egyéjszakásnak induló kalandok folytatódtak. Önbizalmat adott, hogy így is tetszek férfiaknak.
2021. okt. 31. 14:18
 18/45 anonim ***** válasza:
54%

Többnyire ilyen nagy szeméremajkakkal rendelkező nőkre szoktam maszturbálni.

Nagyon izgató. Főleg ha össze van trutyizva és szőrös a szeméremdombja.

Remélem, hogy a leendő páromé minél feltűnőbb és különlegesebb lesz, mert ilyennel még nem találkoztam élőben.

Te meg szenvedj miatta és rejtegesd, ha ezt akarod. Értelme nem sok van.

2021. okt. 31. 14:29
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
Én 42 f vagyok, és szextől függetlenül, ost nagyon átölelnélek.. Vannak dolgok amiken az ember nem tud változtatni, nekem pl sokkal többet számítana hogy mondjuk hogyan vélekedsz a világról, erről a mindennapi nyomulós "kivagyi" előrtörős helyzetről.
2021. okt. 31. 14:45
 20/45 anonim ***** válasza:
0%
Kép?
2021. okt. 31. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!