Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban mensikor mit csináltok?
Figyelt kérdés
A legerősebb napomon nagyon erős görcseim szoktak lenni, akkor nem akarom, hogy a puncimhoz érjen, betegye. Elég, ha orálisan kényeztetem és megmasszírozom ilyenkor? Nem akarok neki csalódást okozni, nem akarom, hogy keressen helyettem mást.2021. okt. 29. 16:27
21/65 anonim válasza:
Na jó, ez egyre szánalmasabb. Ez a részedről nem szexkapcsolat.
22/65 anonim válasza:
Erről beszélek én is, ez már nem csak egy sima szexkapcsolat...
23/65 A kérdező kommentje:
3 hete ismerjük egymást, ennyi idő alatt nem alakul ki szerelem. Érzelmeim vannak felé, máshogy nem is esne jól csókolózni, szexelni, de nem vagyok szerelmes.
2021. okt. 29. 17:12
24/65 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy vonzódás nélkül NEM LÉTEZIK szex. Ilyen nő NEM LÉTEZIK, hogy érzelem, vonzalom nélkül szexeljem, mert a női természet az sokkal komplexebb, mint a férfiaké.
25/65 A kérdező kommentje:
Abban állapodtunk meg, hogy csak egymással vagyunk.
2021. okt. 29. 17:14
27/65 anonim válasza:
És honnan tudod, hogy nincs együtt mással? Elvégre nem éltek együtt.
28/65 A kérdező kommentje:
Nincs okom bizalmatlannak lenni vele, eddig semmiben nem vert át. Plusz 12 óra munka mellett nem is hinném, hogy lenne még más lányra is ideje.
2021. okt. 29. 17:16
29/65 A kérdező kommentje:
Ja és együtt is aludtunk már többször, tőlem ment dolgozni.
2021. okt. 29. 17:17
30/65 anonim válasza:
Hm. De rendes kapcsolat nem férne az idejébe... Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!