Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban ti csináltok közös programokat?
Figyelt kérdés
Séta, mozi, ebéd stb...
Ha igen, akkor fogjátok egymás kezét,vannak a programok közben is puszik, csókok?
2018. dec. 29. 14:08
1/16 anonim válasza:
kicsit több volt, mint szexkapcsolat és igen csináltunk
F
3/16 anonim válasza:
Nem.
Számomra a szex kapcsolatba csak a szex fér bele .
Ha moziba megyünk vagy vacsorázni, annak már kezd igazi kapcsolat szaga lenni..
4/16 anonim válasza:
Igen szoktunk.
Ettől függetlenül még szexkapcsolat és nem több. Néha néha fogjuk egymás kezét is. Hisz a szex is egy érzéki dolog, az érintések fontosak, hogy ez a kapcsolat fent is maradjon. Ha csak dugni megy valaki annak hamar félbemarad a dolog és kereshet másikat. Szerintem egy állandó partner sokkal jobb.
5/16 Women are property válasza:
"édesmézes" nevű felhasználó mást is rendszeresen zaklat, hogy szexkapcsolatot keres? :D
7/16 anonim válasza:
Nem. Azonnal ugyan nem esünk egymásnak, iszogatunk, filmet nézünk talán beszélgetünk egy keveset.
9/16 anonim válasza:
Módjával beleférnek közös programok. Nyilván nem volt csókolózás vagy kézfogás.
F
10/16 anonim válasza:
Nekem még nem írt mivel hát pasi vagyok :D.. Az a helyzet hogy a kérdésre is válaszoljak, hogy ez a lánytól függ, én szeretem ha amúgy is akár úgy viselkedünk mint ha együtt lennénk, sőt ha kérdezik simán rá mondom hogy igen a párom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!