Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ugyanúgy szexeltek azzal a nővel, akit szerettek, mint azzal, akihez csak szexuálisan vonzódtok? Ha nem, akkor mi a különbség? Mi az, amit az egyikkel csináltok, a másikkal meg nem?
Ha szeretem Ő az első, és szeretkezem vele órákon át!
Ha érzelem nincs, akkor kefélünk egy hatalmasat és kész!
A szexben, legyen az bármilyen forma a pillanatnak élek.
Ha egy alkalmi is van, a partneremet egy istennőnek képzelem és mindent beleadok ugyanúgy, mint kapcsolatban.
Nem.akibe szerelmes vagyok arra figyelek,is. És nem csak megdugom ,hanem szeretkezek vele. Meg vannak extrémebb dolgok is.
Ha szexuális a vonz akkor dugunk,de nem megyünk vadabb dolgok felé. És inkább magamra figyelek.
7
Ez nem egy érett hozzáállás. A màsik megérdemli a figyelmet és a tiszteletet akkor is ha nem a szerelmed mert a szex az mindig egy mélyebb lelki kapcsolódás is nemcsak testi.
1.
Akit szeretek akkor azzal szeretkezek többet a kelleténél!
Fél óra, egy óra, több óra.
2.
Az a nő aki csak szexuálisan vonzódik én hozzám, csak megdugom igen nagyon jó keményen, hogy ne panaszkodjon, hogy legyen több orgazmusa és kész és csak ennyi lenne.
#8.
Kitérdekel a hozzáállásom,sexről volt szó. A másikat sem izgatja hogy nekem olyan hűdejó legyen.
Ha csak tetszik akkor meg akarom dugni ha sikerül boldig vagyok de nem kèpzelek/teszek hozzá többet. Mert csak tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!