Vagy különbség a "de megdugnám" és az "olvadozós" nézés és viselkedés között? Honnan tudjam, hogy csak szexuálisan vonzom, vagy annál jobban? Nálatok hogy van ez fiúk? 20L
Nem szoktam a haverjaival látni.
Egyedül inkább. De kettesben voltunk már sokszor.
Szóval ha vannak jelek ugymond, akkor írhattok. Megfigyeltem a testbeszédét.
Én a magam részéről senkivel sem akarok csak szexet... ergo ha valaki tetszik, akkor komolyabb érdekel CSAK.
24/F
Nem tudom az adott srác milyen,igazából attól is függ a dolog.Mert nálam például ezt a kettőt kívülről nem lehet megkülönböztetni,csak annyit látni hogy vonzónak találom őket.De van például két lány,akik néha beszélgetnek,mindkettő vonzó igazából számomra,de az egyikkel semmi többet nem akarnék,a másikkal viszont akár komoly kapcsolatba is belemennék.
A viselkedésemen mondjuk annyi látszik különbségben,hogy az egyiket csak éppen hogy megnézem,és nyugtázom hogy na ő is ott van,akivel viszont komolyabb is lehetne,őt volt,hogy percekig néztem,figyeltem,szemeztünk. :)
23/F
Ezt nagyon nehez elmagyarazni de konnyu megkulonboztetni. Szoval amikor olvadozik akkor csillog a szeme, elpirul,ideges lesz, es keptelen levenni rolad a szemet.
A megdugos az nagyon melyen nez a szemedbe, "ugy" utana meg el is mosolyodik.
Szoval vegulis a szerelmest onnan is lehet latni, h total bamba es olyan mintha nem is ezen a foldon lepkedne.
Mennyi f*aszság :D Csilloghat azért is, mert sok bort ivott, vagy mert rohadt fáradt.
Szerintem inkább kérdezd meg tőle, mit akar és ne találgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!