Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban mensikor mit csináltok?
És ami a legviccesebb, hogy az ilyenek akadnak ki, amikor lek*rvázzák őket, itt is egy példa, hogy van igazság alapja az ilyen sztereotípiáknak.
Manapság már mindkét nem teljesen elhülyült, elég csak az ehhez hasonló kérdéseket olvasni.
Mert ennek mégis milyen háttere lenne? Lelki háttere? :D :D
Ne röhögtess már, hiszen azt írtad, hogy ez mindkettőtöknek jó...
Amúgy is, te írtad ki a kérdést, lehet, hogy néhány válasz nem való ide, de szerintem a többségnek itt igaza van, ha nem tetszik, akkor próbáld ezt elfogadni. :D
"Minden helyzetben a maximumot akarom nyújtani," Nő vagyok, én is maximalista, és nekem is van egy ilyen "kapcsolatom".
Azt tanácsolom, EBBEN engedd el a megfelelési kényszert! Szóljon ez rólad, ne róla!
Ne foglalkozz azzal sokat, mi jó neki, NEKED mi jó, az a lényeg, ha neki ez úgy ok, jó, ha nem, keres/keress mást!
Ne már ebben is görcsöljünk, görcsöl az ember lánya eleget igazi kapcsolatokban, ez csakis az élvezet miatt legyen! És ÉN elvezzem :)))
"Nem akarok neki csalódást okozni, nem akarom, hogy keressen helyettem mást."
18-as vagyok...
miért, ha mással is van szexkapcsolata, és védekezik(!), vigyáz, nem fertőz, mit zavar az téged? A szexkapcsolatnak nem eleme a hűség.
Nem vagy te szerelmes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!