Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nem ironikus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem ironikus, hogy pont egy ilyen nőnek nincs szexuális élete?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom panaszkodni a férfiakat, hogy a legtöbb nő nem túl aktív az ágyban, nem tud jól orálozni, alacsony a libidója stb. Barátnőknél is ezt látom (szoktunk beszélni ilyen témákról), hogy nem túl nyitottak vagy bevállalósak, elég visszafogottak szexben, sőt van aki sosem veszi szájba. A volt partnereim is mondták, hogy ritkán találkoznak hozzám hasonló nővel. Szóval alappal gondolhatom, hogy ez lehet az átlag, ritka az olyan nő, aki valóban bevállalós, szenvedélyes, kezdeményező és ügyes is. Nos én pont ilyennek tartom magam. Viszont ironikusnak tartom, hogy pont egy ilyen nőnek nincs szexuális élete. Míg mások gyakran és könnyen találnak partnert, én azt látom, hogy egyszerűen nem tudnak megfelelni nekem a férfiak, akikkel találkozom. Nincsenek magas elvárásaim, de a minimumot se tudják megugrani, emiatt sajnos nem is tudok szexelni sem és megélni a vágyaim, pedig pont én lennék az, aki úgy érzem, hogy valódi, nagyon intenzív élményeket tudnék megélni (ha lenne megfelelő partner).

Kíváncsi lennék, hogy vannak-e itt ilyen nők rajtam kívül vagy esetleg ilyen férfiak és nekik milyen tapasztalataik vannak.

Na meg arra is, hogy mondjuk a férfiak milyen gyakran futnak bele ilyen nőbe.

(ne privátban, hanem itt válaszoljatok kérlek)

2021. okt. 12. 13:20
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, az elején még szimpi voltál. De ez a beképzelt, "én jobb vagyok" attitűd sokat ront rajtad. Talán ha nem lennél ennyire nagyra magaddal, akkor már nem lennél szingli.
2021. okt. 12. 15:04
 42/54 anonim ***** válasza:
92%
Magas a ló, de rövid a lába és csiklandozza a tarack a sejhaját...
2021. okt. 12. 15:11
 43/54 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos ritka az olyan ffi, aki ki tudja bontakoztatni azt, hogy valódi vad szenvedelyes szines izgalmas esetleg tobb órás többmenetes legyen a szex és meglehessen élni vele Mindent az összes ösztöneidet a nőiességeset fantáziádat az ágyban.

Nekem ilyen barátom van 🙏, a sok pancser ex után végre, erre függésbe kerültem... Soha az életben nem tudnék szakítani. Ezt elengedni..ha elengedem talán soha tobbé nem lesz ilyenben részem ahogy eddig se volt soha.

2021. okt. 12. 15:27
 44/54 anonim ***** válasza:
0%

Ő is ezt mondja nekem hogy azert csak tudjam nagyon nem átlag szex amit csinálunk. Masoknal olyan is van, hogy 10 perc misszionarius es ennyi.

Es ő is nagyon nagyon megbecsul engem mert ki van bukva a nőkön, ha tudnám milyenek léteznek..joformán es istenno vagyok neki.

2021. okt. 12. 15:31
 45/54 A kérdező kommentje:

#43: Szerencsések vagytok, hogy egymásra találtatok. Igen, valóban 'veszélyes' egy ilyen kapcsolat, hisz nehéz lenne felülmúlni. Persze ideális esetben miért is kéne szakítani, ha minden szuper:)

Mondjuk a több órás menet elég meredeken hangzik:D Nekem nincs ilyen igényem, de ugye kinek mi, van aki ezt bírja és szereti is.

2021. okt. 12. 15:35
 46/54 anonim ***** válasza:
90%

Én a társas létre vagyok berendezkedve. Mindent a társamhoz igazítok, mindent csak vele tudok elképzelni, mindenben tőle függök.

Szerelem nélkül nincs motivációm, kreativitásom, életerőm, érzéseim, karakterem, nem vagyok autentikus önmagammal. Neutrális vegetáló növény, vagy még az sem, mert a növények többnyire zöldellenek, én pedig ilyenkor teljesen színtelen, ízetlen, szürke semmiség vagyok. Egy csepp vidámság sincs az életemben egyedül, ha nincs kihez igazítanom magam, nincs kit csábítani, megnevettetni, ha nincs kinek az igényeit kielégíteni, ha nincs ki miatt igényesen kifejezni a gondolataimat, hogy ezzel lenyűgözzem, majd erre folyamatosan rálicitálni, ami a fejlődés egyik kulcsa lenne az esetemben... de egyedül nincs fejlődés.

Emellett soha senkitől nem kaptam meg a számomra elegendő intimitást, ami mindent, vagy semmit alapon működik. A végtelen mélységű szoros egybetartozás élményét pedig csak online éltem át. Párkapcsolatban inkább csak azt éreztem, hogy nincsenek kihasználva a képességeim semmilyen téren, mert mindig én voltam az, aki bújósabb, aki állandóan szexelne, aki nem tud betelni az intimitással, és fél nap után már annyira hiányzott a társam, hogy majdnem belehaltam a szomorúságba, pedig távkapcsolat volt, ahol egy hetet is ki kellett bírni.

Annak ellenére hogy ilyen rosszul funkcionálok egyedül és szerintem mindenkinél érzelmesebb vagyok, már sok éve nem ért hozzám egyetlen nő sem. Ironikus?

2021. okt. 12. 15:48
 47/54 anonim ***** válasza:
44%

Nem naponta azért.

Es igen sajnos irto ritka az a ffi akiben ennyire benne van az az "akarom", erő, és vadság, amikor vki olyan "állat":)

Ami bennem is van.

Es amit szinte meg se tudtam eddig élni a sok "lightos"pasival

Talán az lehet a kulcsa hogy en szexben nem a romantikus szerelmes meg "gyermeteg" lightos normalis" szexet szeretem.

Hanem a mindent mindenhol mindennel és joformán ájulásig tipusut :D

Habar egyik exemmel tobb volt benne az erzeskiség de ő is domináns azt is imádtam nagyon. A bibi csak annyi hogy ő lelépett. Azaz neki aztán mindegy melyik nővel éli meg.

A mostani barátomnak meg én vagyok a legek legje.

2021. okt. 12. 15:49
 48/54 A kérdező kommentje:
#46: Valahol érthető, hogy így nehezen találsz párkapcsolatot. Aki egyedül nem képes jól funkcionálni és boldog lenni, az kapcsolatban se lesz képes sajnos. Pl senki se tudja elviselni, ha dolgozni se tud elmenni, mert azalatt a 8-10 óra alatt a párja depresszióba esik és haldoklik a hiányától. Szóval neked talán az lehetne az első lépés, hogy szakemberrel konzultálsz és megpróbálod ezt a fajta függést, bizonytalanságot és érzelmi kilengéseket kicsit helyretenni. Sajnos másképp nem működik, kemény munka és kitartás kell hozzá. De majd meghozza a gyümölcsét:)
2021. okt. 12. 16:04
 49/54 anonim ***** válasza:
82%
Kedves kérdező, minden vágyam egy ilyen nő, aki ki tudná használni a bennem rejlő érzelmi, intellektuális és fizikai potenciált, de ha írok neki, nem ír vissza, csak sóhajtozik itt tovább. 🤷‍♂️
2021. okt. 12. 16:05
 50/54 anonim ***** válasza:

"Valahol érthető, hogy így nehezen találsz párkapcsolatot."

Nem ezért nem találom azt a személyt, aki kompatibilis velem, hanem mert nincs szociális hálóm. Az internet bugyraiban pedig nem akadok össze olyan nővel, akivel megtudnám valósítani azt, amire vágyom.

Nem szeretnék középszerű párkapcsolatot, ami jobb mint a semmi.

Olyan ember kell, akiért rajongok, akire mindig is vágytam.

Az exemmel is azért szakítottam, mert nem éreztem úgy, hogy ő az igazi.

2021. okt. 12. 16:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!