Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem irónikus kicsit, hogy az átlag nő lenézni a 180cmnél alacsonyabb pasikat, holott minden kamu rajtuk?
Nem nézik le a 180 alatti palikat az átlag nők. 23F
Mondjuk az igaz, hogy sok a műnő.
A frászt... 170 vagyok, és soha nem volt gondom a nőkkel.
A nők többsége ugyanúgy nem nézi le a 180 alattiakat, mint ahogy nem is mindenük nő. Az, hogy neked a "nő" mindössze a telivakolt f***éhes ribiket jelenti, az nem a nőket minősíti, hanem téged.
Még este sincs, de már TROLLKODSZ?
Fene a kis butuska agyacskádat?
Ettől jobb kérdést is kitudtál volna írni, ha megerőlteted magad!
Már leírtam egy másik kérdésnél de ide is leírom. Én nem azt mondom, hogy nem lehet alacsonyan csajozni, viszont azért bőven vannak problémák abból, ha a pasi nem elég magas. Lehet csajozni alacsonyan is, viszont nem hiszem el, hogy egy ilyen kérdésnél tényleg mindig összegyűlik az összes 170 cm alatti puncimágnes pasi. Még ha lehet csajozni 170cm alatt, tényleg sok nőnél kizáró ok. Egy 175 centis nő tényleg nem tekint férfiként egy 170 alatti pasira, mégha más akár igen.
(Én nem vagyok 170 alatti pasi, viszont ez így van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!