Ma kaptam meg az AFP eredményét més azt mondta a védőnő, hogy kicsit alacsonyabb. Szerintetek ez bajt jelent? AFP 17,6 MOM 0,53 átlag 33,3 Nagyon meg vagyok ijedve!
Szia, először is: nyugodj meg, mert azzal teszel a legjobbat a babádnak.
Elvileg 0,7 - 2,5 MoM érték között megfelelő az AFP, de ez mára már egy nagyon elavult vizsgálat, sok országban már nem is nézik.
Nem lehet tudni a fogantatás pontos idejét sem, nem mindenkinek 28 naposak a ciklusai, tehát az, hogy pont a 16.héten vegyék le a vért hozzá....szóval nem garancia az, hogy jókor vették le.
Az én AFP-m 0,47 MoM lett, tehát kevesebb mint a Tiéd. Megnézték a kötelező 18 hetes genetikai UH-n, semmi rendellenességet nem láttak a babán. De mivel határérték alatti voltam, ezért elküldtek Pestre a SOTE-ra genetikára. Oda is elmentem, ott is volt egy nagyon alapos UH és 2 elbeszélgetés, aminek a végén közölték, hogy a baba 100%-ban egészséges.
Tehát nincs miért aggódnod. Elmész majd a kötelező 18 hetes UH-ra és ott Neked is elmondják, hogy a baba egészséges :)
Drukkolok Neked, de úgysem lesz semmi baj. És várunk vissza az eredménnyel :)))
Boldog babavárást,
32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!