Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem irónikus kicsit, hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem irónikus kicsit, hogy az átlag nő lenézni a 180cmnél alacsonyabb pasikat, holott minden kamu rajtuk?

Figyelt kérdés
festett haj, 1 kg vakolat az arcukon, szoláriumozottbőr, szilikon mell/segg, műszempilla, műköröm, műmosoly, de egy pasitól olyan dolgot elvárnak, amin nem lehet változtatni.

2020. nov. 25. 16:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom... Itt rétegekről van szó. Van nagyon sok nézőpont, ami alapján jó vagy rossz lehet valaki a másiknak.

Én pl szeretem a szemüveges csajokat, a vörösekkel is így állok. Sokaknak ez nem számít. Van akinek a magasság számítvan akinek nem.

2020. nov. 25. 17:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Van akiknél nem számít, viszont attól még a kérdező kifoghat sok olyan nőt, aki a magassága miatt utasítja el. Nyilván lehet így is nője valakinek de attól még az átlag 168 centis pasinak nem lesz bombanője soha.
2020. nov. 25. 17:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Hidd el, sok lány smink nélkül is szép, nem mindenki műnő. És ne legyél frusztrált. 24f, 192 cm magas
2020. nov. 25. 17:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát ha neked az átlagnő a szilikonos plázacica... bár szerintem ők csak azt nézik le akinek nincs elég zseton, ha meg della van akkor nagy részének tökmindegy hány cm a pasi.

Amúgy a normális, átlagos nők SEM nézik le a 180 cm alatti férfiakat - mondom Férfiakat, nem kisgyerekeket (fejben). Mert ez utóbbi számít, nem a cm-k (azért ne legyél 2 fejjel alacsonyabb a lánynál mert a legtöbb nőnél a magassághatár saját maga + 10 cm hogy egy tűsarkúban se legyen magasabb a pasinál).

2020. nov. 25. 18:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Az az ironikus, hogy te komolyan azt gondolod, hogy olyan az átlag nő amit leírtál te törpe.

Mi nézzük le a 180 cm alatti pasikat. Csak az olyanokat mint te, akik nyomik, de csak a műnő számít nőnek a szemükben.

2020. nov. 25. 21:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Statisztikat is keszitettél?
2020. nov. 26. 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!