Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem irónikus kicsit, hogy az átlag nő lenézni a 180cmnél alacsonyabb pasikat, holott minden kamu rajtuk?
Nem tudom... Itt rétegekről van szó. Van nagyon sok nézőpont, ami alapján jó vagy rossz lehet valaki a másiknak.
Én pl szeretem a szemüveges csajokat, a vörösekkel is így állok. Sokaknak ez nem számít. Van akinek a magasság számítvan akinek nem.
Hát ha neked az átlagnő a szilikonos plázacica... bár szerintem ők csak azt nézik le akinek nincs elég zseton, ha meg della van akkor nagy részének tökmindegy hány cm a pasi.
Amúgy a normális, átlagos nők SEM nézik le a 180 cm alatti férfiakat - mondom Férfiakat, nem kisgyerekeket (fejben). Mert ez utóbbi számít, nem a cm-k (azért ne legyél 2 fejjel alacsonyabb a lánynál mert a legtöbb nőnél a magassághatár saját maga + 10 cm hogy egy tűsarkúban se legyen magasabb a pasinál).
Az az ironikus, hogy te komolyan azt gondolod, hogy olyan az átlag nő amit leírtál te törpe.
Mi nézzük le a 180 cm alatti pasikat. Csak az olyanokat mint te, akik nyomik, de csak a műnő számít nőnek a szemükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!