Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nem ironikus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem ironikus, hogy pont egy ilyen nőnek nincs szexuális élete?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom panaszkodni a férfiakat, hogy a legtöbb nő nem túl aktív az ágyban, nem tud jól orálozni, alacsony a libidója stb. Barátnőknél is ezt látom (szoktunk beszélni ilyen témákról), hogy nem túl nyitottak vagy bevállalósak, elég visszafogottak szexben, sőt van aki sosem veszi szájba. A volt partnereim is mondták, hogy ritkán találkoznak hozzám hasonló nővel. Szóval alappal gondolhatom, hogy ez lehet az átlag, ritka az olyan nő, aki valóban bevállalós, szenvedélyes, kezdeményező és ügyes is. Nos én pont ilyennek tartom magam. Viszont ironikusnak tartom, hogy pont egy ilyen nőnek nincs szexuális élete. Míg mások gyakran és könnyen találnak partnert, én azt látom, hogy egyszerűen nem tudnak megfelelni nekem a férfiak, akikkel találkozom. Nincsenek magas elvárásaim, de a minimumot se tudják megugrani, emiatt sajnos nem is tudok szexelni sem és megélni a vágyaim, pedig pont én lennék az, aki úgy érzem, hogy valódi, nagyon intenzív élményeket tudnék megélni (ha lenne megfelelő partner).

Kíváncsi lennék, hogy vannak-e itt ilyen nők rajtam kívül vagy esetleg ilyen férfiak és nekik milyen tapasztalataik vannak.

Na meg arra is, hogy mondjuk a férfiak milyen gyakran futnak bele ilyen nőbe.

(ne privátban, hanem itt válaszoljatok kérlek)

2021. okt. 12. 13:20
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
80%
6. Igen, ebből a semmi negativitás-féle Oraveczes állomvilágból kéne valószínűleg felébredned, mert a valóság nem ilyen.
2021. okt. 12. 13:33
 12/54 anonim ***** válasza:
55%
Ja 5-ös és 9-es voltam. További jó szórakozást!
2021. okt. 12. 13:33
 13/54 anonim ***** válasza:
96%

Írásod (vallomásod) alapján olvasott választékos lány lehetsz, ami predesztinálja a partnereidet is. Így simán lehet nem ütik meg az általad írt nem túl magas elvárásokat (sem). Persze viszonylagos hogy kinek mekkora elvárásai milyen kínálattal találkoznak a market szabályai szerint.

Én csak azt az elvesztegetett időt fájlalom, amit a fenti sorok pötyögésével és nem az izgatóan ecsetelt szenvedélyeid megélésével töltesz - csakis a megfelelő partnerrel természetes.

2021. okt. 12. 13:36
 14/54 anonim ***** válasza:
91%
Hasonlóan vagyok én is sajnos 31F
2021. okt. 12. 13:36
 15/54 anonim ***** válasza:
94%
(14. vagyok) több téren is passzolnia kell az embereknek személyiség, szexualitás, testalkat, gondolkodásmód olyat találni aki 1-1 téren megfelel de olyat nem aki minden téren megüt egy minimális (az elvárasaimnak megfelelő) szintet
2021. okt. 12. 13:42
 16/54 anonim ***** válasza:
86%

Figyelj, szerintem a te gondolkodásod a jó! Sajnos nagyon sok ember olyannyira kapcsolatfüggő (férfiak, nők egyaránt), hogy szinte bárki jó lenne nekik.

Érdemesebb várni egy jó partnerre, akivel összepasszoltok, és akár egy életen át együtt tudtok lenni, mint összeállni valakivel "nincs jobb" alapon, és 2-3 év múlva újra szinglivé válni, és kezdeni mindent előlről.

2021. okt. 12. 13:47
 17/54 anonim ***** válasza:
96%
Barátnőm is ilyen, 3 évig nem volt semmilyen kapcsolata pedig randizgatott is rendszeresen, de szerencsére rátaláltunk egymásra:D
2021. okt. 12. 13:48
 18/54 A kérdező kommentje:

#13: igen, sajnos eltérő ki hol/hogyan tud ismerkedni, biztos vagyok benne, hogy vannak olyan 'körök', ahol nagyobb eséllyel találnám meg a megfelelő embert. Kérdés, hogy ez mégis hol van ugyebár vagy hogyan lehet oda bekerülni.

#15: pontosan, nagyon jól látod. Az itt fröcsögő férfiak ezt nem fogják fel. Nekem nem egy farok kell, ami majd kielégít. Nagyon jól látod, hogy több téren is meg kell felelni és nem azért, mert mi vagyunk az atyaúristen, egyszerűen nem fogjuk jól érezni magunkat olyan ember társaságában és nem lesz jó a szex olyannal, aki nem felel meg valamilyen téren. Nem kell tökéletesnek lenni, de az alap szintet úgymond minden kategóriában teljesíteni kell. Emiatt nem könnyű partnert találni és ez nemtől független.

2021. okt. 12. 13:50
 19/54 anonim ***** válasza:
44%
Kedves 1 Hatalmas szükség lenne az olyan nőkre mint Te.:) Rendesen jó volt olvasni:)Imádod a szexet, bevállalós, kíváncsi,kísérletező...mi kell még?😄 ..és még caak 30. Mi lesz később?😊😊😁 Hol is élsz?
2021. okt. 12. 13:51
 20/54 anonim ***** válasza:
94%
Pont így vagyok én is. Megfelelő partnert találni szinte lehetetlen, mert fontos a külső-belső is mégha csak szexről szól is az egész. 41/N
2021. okt. 12. 13:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!