Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hát nem ironikus, hogy én, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát nem ironikus, hogy én, a női nem testének és lelkének imádója nem talál magához illőt imádata tárgyából?

Figyelt kérdés

Szerintem a nők teste gyönyörű, lelke erős és gyengéd egyben.

Ha hiba is akad esetleg benne, csak szebbé teszi.

Nem felsőbbrendű lényként, hanem egyenrangú félként tekintek a nőkre. Nem is lenne sok elvárásom velük szemben, csupán hogy lehessen beszélgetni is velük és ne legyenek túl erkölcstelenek.De valahogy nem találok magamhoz valót.

2015. aug. 20. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
de, nagyon ironikus.
2015. aug. 20. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem
2015. aug. 20. 17:45
 3/11 Derpette ***** válasza:

Mondd csak kedves, hány éves vagy? :)

Lehet imádottjaid szellemileg még nem tartanak azon a szinten, mint te.

2015. aug. 20. 17:46
 4/11 A kérdező kommentje:

3. 26 vagyok. Nem akarom fényezni a testi, se a szellemi képességeimet. Vannak nálam erősebb, okosabb emberek is bőven.

Maximum egyéniségnek lehet hívni, az biztos hogy van.

2015. aug. 20. 17:50
 5/11 Derpette ***** válasza:

Hehe, olyan körülményes leírást adtál, hogy azt gondoltam egy koraérett tinédzserrel van dolgunk.

És mit jelent, hogy nem találsz magadhoz valót? Megismersz egy lányt és csalódsz, hogy nem olyan, amilyet szeretnél?

2015. aug. 20. 17:56
 6/11 anonim ***** válasza:
42%
Te egy lúzer vagy,ennyi!
2015. aug. 20. 17:57
 7/11 anonim ***** válasza:
utolsónak igaza van :D
2015. aug. 20. 18:00
 8/11 A kérdező kommentje:

5. Valami olyasmi, hogy ezen a környéken 99% az erkölcstelenek lefedettsége a szabad nők közt.

Gondolok olyanra, hogy bulikban szexelnek gond és lelkiismeret furdalás nélkül vagy megcsaltak mindenkit akivel már voltak.

Nekem ők nem kellenek.(közel sem biztos hogy én mindnek kellenék, de egy részének gondolom)

A normálisabbja pedig vagy már előre tudja kivel szeretne lenni, vagy nem tetszem neki.

Lenne, ha mondjuk budapesti, vagy debreceni lennék.

De Veszprém megye környékén ezt tapasztalom.

Több olyan is volt már, hogy leveleztem nővel aki teljesen megfelelt volna vice versa. És debreceni a kedves.

6.+7. Elő fordulhat, de nem biztos.

2015. aug. 20. 18:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Hú basszus, ne legyél ilyen csöpögő nyálas. Minek kell szép szavakkal leírni azt, ami minden más férfira is jellemző? Szinte undorító, ahogy itt játszod magad, mintha te lenne a Földön az egyetlen nőimádó...
2015. aug. 20. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező ülj le 1-es
2015. aug. 20. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!