Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nem ironikus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem ironikus, hogy pont egy ilyen nőnek nincs szexuális élete?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom panaszkodni a férfiakat, hogy a legtöbb nő nem túl aktív az ágyban, nem tud jól orálozni, alacsony a libidója stb. Barátnőknél is ezt látom (szoktunk beszélni ilyen témákról), hogy nem túl nyitottak vagy bevállalósak, elég visszafogottak szexben, sőt van aki sosem veszi szájba. A volt partnereim is mondták, hogy ritkán találkoznak hozzám hasonló nővel. Szóval alappal gondolhatom, hogy ez lehet az átlag, ritka az olyan nő, aki valóban bevállalós, szenvedélyes, kezdeményező és ügyes is. Nos én pont ilyennek tartom magam. Viszont ironikusnak tartom, hogy pont egy ilyen nőnek nincs szexuális élete. Míg mások gyakran és könnyen találnak partnert, én azt látom, hogy egyszerűen nem tudnak megfelelni nekem a férfiak, akikkel találkozom. Nincsenek magas elvárásaim, de a minimumot se tudják megugrani, emiatt sajnos nem is tudok szexelni sem és megélni a vágyaim, pedig pont én lennék az, aki úgy érzem, hogy valódi, nagyon intenzív élményeket tudnék megélni (ha lenne megfelelő partner).

Kíváncsi lennék, hogy vannak-e itt ilyen nők rajtam kívül vagy esetleg ilyen férfiak és nekik milyen tapasztalataik vannak.

Na meg arra is, hogy mondjuk a férfiak milyen gyakran futnak bele ilyen nőbe.

(ne privátban, hanem itt válaszoljatok kérlek)

2021. okt. 12. 13:20
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

#16: igen, én is ezt látom. Persze korábban nekem is voltak probálkozásaim olyanokkal, akiknek megpróbáltam 'elnézni' szt, hogy bizonyos téren nem feleltek meg, de ezeknek csak az lett a vége, jogy elvettek belőlem egy darabot, nem pedig építettek. Valamennyi élvezetet tudtak adni szexuálisan is természetesen, de belül mindig hiányérzetem volt egy jó szex után is. Lelkileg nagyon kimerítőek az ilyen kapcsolatok, 1-2 évente 0-ról indulni, emiatt nem szeretnék már megalkuvó lenni.

#17: szerencsések vagytok, becsüljétek meg egymást:)

2021. okt. 12. 13:54
 22/54 A kérdező kommentje:
#20: egyébként nekem még pont hogy a kinézet kapcsán van a legalacsonyabban a léc. Nyilván valamilyen szinten fontos, van 1-2 küldő tulajdonság, amiből nem tudok engedni, de a legtöbb esetén nagyon rugalmas az ízlésem. Inkább a belső tulajdonságok esetén van az, hogy szinte azonnal elvéreznek a 'jelöltek'
2021. okt. 12. 13:57
 23/54 anonim ***** válasza:
74%
Milyen belső tulajdonságokra gondolsz?
2021. okt. 12. 14:05
 24/54 anonim ***** válasza:
76%

Tudom, most engem le fognak pontozni.

De azt érzem, hogy kicsit magasan vana léc. Míg a férfiak megelégednek egy "átlagos" nővel is, úgy a nőknek nagyon nem mindegy, hogy van e pénze, jó állása, szép autója az illető férfinak. Ez nagyon eltolja a mai világban az esélyeket, tehát egy nő, sokszor valójában nem túl szép nő is tíz újjára talál partnert.

Próbáld megnézni azt a kicsit pocakos férfit, vagy esetleg szemüvegest, mittodomén, aki elsőre nem jönne be, de talán később rájössz, hogy ő lehetne az igazi.

2021. okt. 12. 14:13
 25/54 anonim ***** válasza:
79%

Ugorjuk át a szexuális részt a kérdésedből. Mindazonáltal ha az "extrémebb" irányvonalat keresed azt is megtalálod, csak ne a netről keresd (kivéve ha végtelen türelmed van a farokhuszár kamusok és idióták végtelen levéldömpingjét szűrni). Lemész egy swingerbe, vagy látogatod a BDSM szeánszokat ahol ÉLŐBEN felbukkannak az értelmesebb emberek (bár ott is sok lesz a balfék).

A társkeresési "piac" meg kereslet-kínálat alapon működik. A saját képességekhez kell belőni a keresett szintet. Ha alfahímre vágysz, aki értelmes, normális, intelligens, van kisugárzása és stílusa is akkor legyél hozzá te s "alfanőstény". Ha a szintet lejebb viszed akkor Dunányi jelentkezőt találsz.

2021. okt. 12. 14:18
 26/54 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is van egy ilyen lány barátom (én fiú vagyok), aki amúgy mindenbe benne szokott lenni és látni is rajta, hogy van igénye rá, de (én kérek elnézést, ezt most nem tudom szebben mondani) csúnya. Szerintem onnan is jön a nagyobb igény, hogy ezt nehezen kapja meg
2021. okt. 12. 14:18
 27/54 anonim ***** válasza:
95%

Teljesen megértem miről beszélsz, nehéz megtalálni a megfelelő partnert.

De nálad egy kis mások felettinek érzést is vélek felfedezni.

"szexuális kultúra és érzelmi intelligencia szinten az átlag felett van."

"ritka az olyan nő, aki valóban bevállalós, szenvedélyes, kezdeményező és ügyes is. Nos én pont ilyennek tartom magam. "

2021. okt. 12. 14:20
 28/54 anonim ***** válasza:
70%
szerintem a kedves kérdező egy különleges intellektusra gondol, IQ és EQ szint hasonlóságára, amikor a gyönyör a lélekben és az elmében is érezhető
2021. okt. 12. 14:20
 29/54 A kérdező kommentje:

#24: olvasd el amit írtam, mielőtt reagálsz valami butaságot. Nem autó, pénz alapján ismerkedem és nem ilyen téren magas az elvárásom. Valamint leírtam azt is, hogy a külső kapcsán elég széles az a kör, aki megfelelne.

#25: Pontosan azért magadak az elvárásaim, mert a saját képességeimhez/tulajdonságaimhoz igazítottam. Ha nem ehhez igazítanám, sokkal alacsonyabb lenne. Viszont pontosan emiatt nem szeretném lejjebb adni sem.

#26: a szépség szubjektív, lehet másnak ő átlagos vagy csinos, neked meg csúnya. Mellesleg nekem szerencsére a külsőmmel sincs probléma, sőt. Tehát ez biztosan nem lesz hatalmas akadály számomra az ismerkedésben. Bár meglátásom szerint pont a küldő adottságok azok, amik kevésbé számítanak.

2021. okt. 12. 14:24
 30/54 A kérdező kommentje:
#27: Igen és ezzel valami gondod van? Talán úgy gondolod, hogy minden ember teljesen egyforma? Mindenkinél vannak kevésbé intelligens/ szép/ sikeres/ igényes stb emberek és mindenkinél vannak, akik jobban teljesítenek bizonyos területeken. Ez teljesen természetes. De ha másképp gondolod, akkor szívesen meghallgatom a te álláspontod is.
2021. okt. 12. 14:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!