Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nem ironikus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem ironikus, hogy pont egy ilyen nőnek nincs szexuális élete?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom panaszkodni a férfiakat, hogy a legtöbb nő nem túl aktív az ágyban, nem tud jól orálozni, alacsony a libidója stb. Barátnőknél is ezt látom (szoktunk beszélni ilyen témákról), hogy nem túl nyitottak vagy bevállalósak, elég visszafogottak szexben, sőt van aki sosem veszi szájba. A volt partnereim is mondták, hogy ritkán találkoznak hozzám hasonló nővel. Szóval alappal gondolhatom, hogy ez lehet az átlag, ritka az olyan nő, aki valóban bevállalós, szenvedélyes, kezdeményező és ügyes is. Nos én pont ilyennek tartom magam. Viszont ironikusnak tartom, hogy pont egy ilyen nőnek nincs szexuális élete. Míg mások gyakran és könnyen találnak partnert, én azt látom, hogy egyszerűen nem tudnak megfelelni nekem a férfiak, akikkel találkozom. Nincsenek magas elvárásaim, de a minimumot se tudják megugrani, emiatt sajnos nem is tudok szexelni sem és megélni a vágyaim, pedig pont én lennék az, aki úgy érzem, hogy valódi, nagyon intenzív élményeket tudnék megélni (ha lenne megfelelő partner).

Kíváncsi lennék, hogy vannak-e itt ilyen nők rajtam kívül vagy esetleg ilyen férfiak és nekik milyen tapasztalataik vannak.

Na meg arra is, hogy mondjuk a férfiak milyen gyakran futnak bele ilyen nőbe.

(ne privátban, hanem itt válaszoljatok kérlek)

2021. okt. 12. 13:20
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
96%

Nem látsz semmi ellentmondást aközött, hogy nem magasak az igényeid és aközött, hogy a környezetedben mindenki könnyen talál partnert, miközben neked senki nem jó?

Nem mondom, hogy add lejjebb az igényeid, de valószínűleg (másokhoz képest) igenis magasan vannak.

Tudnál konkrétumokat mondani, hogy ki miért nem volt megfelelő?

2021. okt. 12. 14:29
 32/54 anonim ***** válasza:
95%
Én meg pont ilyen vagány bevállalós nőt nem találok. Mindig a fadarabokat fogom ki aki orálozni se tudnak rendesen…… én meg minden vágyukat kielégítem 🙄 Lehet ez a baj 🤔
2021. okt. 12. 14:30
 33/54 anonim ***** válasza:
91%
Férfiként ugyanazt keresem nőben, amit te férfiban. Nagyon, nagyon ritka madár, hidd el... Akivel úgy tűnt, hogy egy hullámhosszon vagyunk szexuális téren, arról hamar kiderült, hogy nem egymást keressük, mert nem vagyunk egymásnak partnerek az élet más területein és teljesen más a lelkivilágunk. Akivel lelkileg azonosulni tudunk egymással, annak pedig a szexuális kultúrája van a béka feneke alatt. És nekem is a külső lenne a legkisebb akadály, ha más szempontból meglenne a közös nevező. Szerintem így jártunk. 🤷‍♂️
2021. okt. 12. 14:32
 34/54 A kérdező kommentje:
#31: Nem mondtam, hogy mihez képest nem tartom magasnak az elvárásaim. Nyilván másokéhoz képest valószínűleg magasak, de nem azért, mert objektíven nézve sokat várnék el, inkább azért, mert a többségnek nagyon alacsonyan van.
2021. okt. 12. 14:34
 35/54 anonim ***** válasza:
kedves kérdező a 28#-ra nem igazán reagáltál
2021. okt. 12. 14:36
 36/54 anonim ***** válasza:

#29 akkor ennek megfelelően keress. Fordulj meg minél több helyen, minél többször. Nem az első látogatásnál fog veled szembe jönni akit keresel, de minél többször vagy ott annál nagyobb az esély.

Ha az átlagostól eltérő szexualitást keresed megvannak a maga (fizikai) helyei. Nem fog onnan sem mindenki tetszeni, de nagyobb valószínűséggel fordulnak meg ott az általad keresett emberek és majd szűrsz.

Ha az intellektualistásra úszol inkább rá annak is megvannak a maga fizikai platformjai. Ott is szűrsz, csak a másik "irányból" (azért ha van némi rutinod akkor igen jól rá lehet normál kommunikáció során is érezni a másik ember szexualitásának a "mélységeire", preferenciáira - főleg hogy ez személyiség és attitűdfüggő amiből következik meddig hajlandó elmenni).

2021. okt. 12. 14:37
 37/54 A kérdező kommentje:
#35: a válasz igen, de szerintem ez egyértelmű volt a kérdés illetve a hozzászólásaim alapján
2021. okt. 12. 14:42
 38/54 anonim ***** válasza:
93%
Könnyebb lenne ha kiböknéd mik azok az utlra speciális vágyaid ami miatt nem találsz 😅 Anonim oldal, a priviket meg így is úgy is törlöd, szóval írhatod bátran. Úgy talán könnyebb lenne tippet adni hol keress.
2021. okt. 12. 14:44
 39/54 anonim ***** válasza:
60%

Azért mégis azt mondom te is tehetsz róla.

Aztán meg azt is hogy ha belső tulajdonságok alapján keresel embert akkor az nem szexuális élet hanem párkapcsolat. Létezik az a felállás is hogy valamiben mások vagytok de mondjuk megtanítod rá, vagy felemeled a neked szükséges szintre. De azt azért ne felejtsd el hogy attól mert más még nem biztos hogy magasabban vagy mint ő. Mert ha utánaolvasod magad ez jön le a beköszönésedből.

2021. okt. 12. 14:53
 40/54 anonim ***** válasza:
90%

"de az alap szintet úgymond minden kategóriában teljesíteni kell."

Mi az alapszint?

2021. okt. 12. 14:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!