Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legperverzebb szexuális vágyaitok?
Figyelt kérdés
Mik a "legmocskosabb" vágyaitok, amit szex közben meg szeretnétek csinálni?
Mi volt a legdurvább szexuális kalandotok? (pl: BDSM, kikötözés, anál, stb...).
Mire vágytok, amire még nem találtatok partnert, de nagyon meg szeretnétek csinálni a szexben?
2021. szept. 24. 19:33
41/60 anonim válasza:
Egy hamvas puncit alaposan megdugni és a végén popsiba élvezni ! 48f
42/60 anonim válasza:
Itt mért vannak lepontozva az emberek?
43/60 sterling.archer válasza:
Egy azsiai lanynak olyan melytorkot adni hogy lehanyja a farkam, aztan ugy seggbekurni hogy ram is szarjon.
46/60 anonim válasza:
Hogy végre valakinek a szájába élvezhetnék!
47/60 anonim válasza:
Nekem is ugyanaz, mint a #46-osnak. Csak többször egymás után megszakítás nélküli orállal. Plusz, régi vágyam egy ázsiai lánnyal szexelni, főleg japánnal :)
48/60 anonim válasza:
Egy igazán perverz fiatal lányka az álmom !
49/60 anonim válasza:
Én szívesen ott lennék megnézni egy igazi transz párral egy szobában. Szép nőies vonalak arc kellemes cicik. Mellé a kemény álló farkak.lehet a végén be is szállnék.
50/60 anonim válasza:
Én gyakran vágyakozom arra, hogy egy megbeszélt hétvégén a partnetem szolganője lehessek. Esetleg a petplayt is kipróbálnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!