Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mik a legperverzebb szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legperverzebb szexuális vágyaitok?

Figyelt kérdés

Mik a "legmocskosabb" vágyaitok, amit szex közben meg szeretnétek csinálni?

Mi volt a legdurvább szexuális kalandotok? (pl: BDSM, kikötözés, anál, stb...).

Mire vágytok, amire még nem találtatok partnert, de nagyon meg szeretnétek csinálni a szexben?

2021. szept. 24. 19:33
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
82%
30-as. Pasiként nem kéne ilyen. Nem akarok állandóan domináns lenni. De ha akarok egy ilyen szub fiúval lenni akkor majd társkeresőn keresek nem itt kép meg minden nélkül szűz fiúkákkal vagy gyorstűzelőkkel :)
2021. szept. 25. 00:46
 32/60 anonim ***** válasza:
78%

31

Nem vagyok egyik sem! De szívesen átélnék egy ilyen élményt,és számomra legalább annyira izgató!Képet itt is meg lehet oldani!

2021. szept. 25. 00:48
 33/60 anonim ***** válasza:
93%
Megrakjon egy csaj felcsatolhatóssal, miközben ki vagyok kötözve. Azt csináljon velem amit akar.
2021. szept. 25. 02:44
 34/60 anonim ***** válasza:
80%
És nem éltem sajna még ki. Utolsó vagyok
2021. szept. 25. 02:45
 35/60 anonim ***** válasza:
88%

Hogy valaki a munkahelyi mosdóba megrakjon keményen.

Ha meg kettesbe vagyunk akkor vegyen semmibe. Ne érdekelje az, hogy elmegyek, hogy fáj vagy nekem hogy jó. Csak használja ki a testem és legyen durva.

2021. szept. 25. 08:14
 36/60 anonim ***** válasza:
88%
Nekem az, hogy legalább öt pasival közösen használjuk egy nőt. Mindenhol megdugni, mindenét teleélvezni, nyelje a sok spermát ahogy bírja... Lehet akár 20 pasi is a társam ebben, a lényeg, hogy brutálisan ússzon a gec..iben a csaj ☺️
2021. szept. 25. 11:23
 37/60 anonim ***** válasza:
91%

Két pasival. Meg is volt, egymás után (nem egyszerre). Ez a legexteémebb. Néha rámtör, hogy szeretném kipróbálni úgy is, hogy egyszerre van bennem két férfi.

Ja és ehhez nem gyakorin keresek partnert!

2021. szept. 27. 00:22
 38/60 anonim ***** válasza:
76%
megyek az utcán és random olyan nöket kinyalni erőszakkal aki nekem tetszik
2021. szept. 27. 09:37
 39/60 anonim ***** válasza:
100%
Idősebb, testes, kanos férfi előbb megszopatna kicsit erőszakosodva.. majd megdug és közben ilyeneket mond, hogy csak erre vagy jó...és hangosan élvez belém..
2021. szept. 27. 19:14
 40/60 anonim ***** válasza:
54%

A ponyplayt probalnam ki, befogni egy meztelen csajt egy kis kocsi ele, es ostorral hajtani, a seggeben lofarkas buttplug, a szajaban zabla, azzal iranyitanam.

Hosszabb kirandulast is szivesen tennek igy. Aztan a vegen, elvernem, mert tul lassuk volt es utana dugas.

2021. szept. 28. 07:26
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!