Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legperverzebb szexuális vágyaitok?
Mik a "legmocskosabb" vágyaitok, amit szex közben meg szeretnétek csinálni?
Mi volt a legdurvább szexuális kalandotok? (pl: BDSM, kikötözés, anál, stb...).
Mire vágytok, amire még nem találtatok partnert, de nagyon meg szeretnétek csinálni a szexben?
31
Nem vagyok egyik sem! De szívesen átélnék egy ilyen élményt,és számomra legalább annyira izgató!Képet itt is meg lehet oldani!
Hogy valaki a munkahelyi mosdóba megrakjon keményen.
Ha meg kettesbe vagyunk akkor vegyen semmibe. Ne érdekelje az, hogy elmegyek, hogy fáj vagy nekem hogy jó. Csak használja ki a testem és legyen durva.
Két pasival. Meg is volt, egymás után (nem egyszerre). Ez a legexteémebb. Néha rámtör, hogy szeretném kipróbálni úgy is, hogy egyszerre van bennem két férfi.
Ja és ehhez nem gyakorin keresek partnert!
A ponyplayt probalnam ki, befogni egy meztelen csajt egy kis kocsi ele, es ostorral hajtani, a seggeben lofarkas buttplug, a szajaban zabla, azzal iranyitanam.
Hosszabb kirandulast is szivesen tennek igy. Aztan a vegen, elvernem, mert tul lassuk volt es utana dugas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!