Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már egyéjszakás kalandod?
Hogy alakult?
Sokszor olvastam már, hogy ezek sokszor elég bénán sülnek el és nem marad túl emlékezetes.
Ti is így gondoljátok?

Még nem volt.
Ami annak indult is több lett belőle.

Volt néhány, nagyon változó. Valamelyik tényleg iszonyat béna volt, de volt olyan amiből tartós összejárás lett.
27L

Volt
1 nek indult 3 nap lett belőle és 2,5 éves dugópajti viszony lett belőle aztán meguntuk egymást feladatunk azzal a dologgal amiért találkoztunk de mai napig szoktunk beszélni ilyen általános dolgokról szia , mi a helyzet, hogy vagy ? Meg néha megosztjuk a fszságainkat és röhögünk egyet .
Hogy indult
Facebook-on egy Egyéjszakás Csopiban kvázi egy poszt alatt poénkodtuk szívtuk egymás vérét .
Rám írt elkeztünk írásban beszélni később ,hangüzik, aztán videó hívásban telefonálunk ökörködtünk . Ezután megbeszéltünk egy célirányos talit tehát mind2en tudtuk miért talizunk . Én akkor voltam 26 Ő 29
31N
Köszi a kommeneteket :)
Nekem most lesz az első hétvégén (legalábbis gondolom :D)
Egy kissé be vagyok tojva tőle ami azt illeti.

Hát igen, mondjuk :D
Megismerkedtünk múlt hétvégén, én tegnap hazautaztam (Kb 300 km-el messzebb lakom)
Megbeszéltük, hogy jön hozzám szombaton, természetesen nem fogom és nem is akarom aznap vissza is küldeni :D
Úgy gondolom nem csak sakkozni fogunk.
Komolyabb dolog úgysem lesz belőle a távolság miatt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!