Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már egyéjszakás kalandod?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már egyéjszakás kalandod?

Figyelt kérdés

Hogy alakult?

Sokszor olvastam már, hogy ezek sokszor elég bénán sülnek el és nem marad túl emlékezetes.

Ti is így gondoljátok?

ma 09:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Volt, s szerintem még lesz is :) Változó melyik hogy alakul, van amelyik középszerű vagy felejthető, s van amelyik olyan fenomenális hogy még évek múlva is eszedbe jut. Pont úgy ahogy a nem alkalmi, tartós kapcsolatoknál is van aki harmatos az ágyban, más meg ott van a dobogón.
ma 09:24
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Egy délutànos volt csak. Éjszakás még nem :D
ma 09:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Még nem volt.

Ami annak indult is több lett belőle.

ma 09:28
 4/12 anonim ***** válasza:

Volt néhány, nagyon változó. Valamelyik tényleg iszonyat béna volt, de volt olyan amiből tartós összejárás lett.

27L

ma 09:43
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Volt egy időszakom, amikor rendszeresen volt. Élveztem hogy mindig mással szexelek, mint korban, mint külsőre különböző emberkékkel. És persze teljesítményben is voltak különbségek rendesen.
ma 09:52
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

Volt

1 nek indult 3 nap lett belőle és 2,5 éves dugópajti viszony lett belőle aztán meguntuk egymást feladatunk azzal a dologgal amiért találkoztunk de mai napig szoktunk beszélni ilyen általános dolgokról szia , mi a helyzet, hogy vagy ? Meg néha megosztjuk a fszságainkat és röhögünk egyet .

Hogy indult

Facebook-on egy Egyéjszakás Csopiban kvázi egy poszt alatt poénkodtuk szívtuk egymás vérét .

Rám írt elkeztünk írásban beszélni később ,hangüzik, aztán videó hívásban telefonálunk ökörködtünk . Ezután megbeszéltünk egy célirányos talit tehát mind2en tudtuk miért talizunk . Én akkor voltam 26 Ő 29

31N

ma 09:57
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi a kommeneteket :)

Nekem most lesz az első hétvégén (legalábbis gondolom :D)

Egy kissé be vagyok tojva tőle ami azt illeti.

ma 11:59
 8/12 anonim ***** válasza:
#7 előre tudod mikor lesz egyéjszakásod? :) Jós vagy :)
ma 12:07
 9/12 A kérdező kommentje:

Hát igen, mondjuk :D

Megismerkedtünk múlt hétvégén, én tegnap hazautaztam (Kb 300 km-el messzebb lakom)

Megbeszéltük, hogy jön hozzám szombaton, természetesen nem fogom és nem is akarom aznap vissza is küldeni :D

Úgy gondolom nem csak sakkozni fogunk.

Komolyabb dolog úgysem lesz belőle a távolság miatt.

ma 12:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
#9 ne stresszeld magad előre rá, csak lazán, érezzétek jól magatokat. S gumi legyen bőven nálad :) (ettől még ne vedd készpénznek, s ne durcizz be ha mégsem lesz dugás belőle bár elég sanszos)
ma 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!