Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyéjszakás kalandod volt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás kalandod volt, úgy hogy közben másba voltál szerelmes? Milyen érzés, miért történt?

Figyelt kérdés
Tudtad hogy a szerelmeddel nem lehetsz.

ma 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Kiderült hogy b*zi

Szóval könnyebb volt

ma 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

Igen. Szerintem sokan ezért mennek bele egyéjszakásba.

Nagyon jó pasi volt, szóval nem mondom, hogy a szerelmemre gondoltam közben, mert nem. De utána mégis arra jutottam, hogy ég és föld volt, annyira hiányzott a szenvedély, amit a szerelmem ébresztett bennem.

Többek közt ezért lett csak egy éjszaka.

ma 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Volt egy csaj akivel alakultak a dolgok, szerelmes lettem, viszont ő szart rám, de előtte volt egy szexkapcsim, felhívtam a csajt és kegyetlenül megb*sztam, azt mondta, h sosem dugták még meg ennyire, ebben bosszú, harag, szenvedély minden volt amit kiadtam :) utólag szép emlék, akkor szenvedtem
ma 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

Megismerkedtem egy sráccal, kedves volt, vicces, érdekelte hogy mi van velem, közös témánk is volt bőven. Csodálkoztam is, hogy lehet egy ilyen srác szingli...mint kiderült nem volt az:)

Amikor megtudtam befejeztem a vele való ismerkedést, le is tiltottam mindenhol.

Nem sokkal utána megismertem egy nagyon jóképű férfit. 15 évvel idősebb volt nálam, és tudtam hogy kapcsolat sosem lesz köztünk, de szexbe belementem mert a vonzalom kölcsönösen megvolt ( és persze róla tudtam hogy szingli). Izmos volt, nagyon szép kockahassal, magas és irtó jóképű. Élveztem azt az éjszakát. Igazából egy felejtsük el az előzőt éjszaka volt :)

ma 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes voltam egy pasiba aki anno baràt zónába tett, mert tudta h én komolyat akarok ő meg alkalmit max és nem akart megbántani. Hetekig sírtam emiatt aztán egy csávó buliban rám ment aki egészen hasonló volt hozzá. Jól esett h másnak kellettem. (Elit hely volt nem alkoholisták, drogosok helye) A vicces dolog az volt h mikor megtudta h mással is voltam és nem is egyszer vele akkor féltékeny lett nagyon
ma 21:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt hittem az ilyen ritka eset, de amint látom...
ma 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!