Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kalandod volt, úgy hogy közben másba voltál szerelmes? Milyen érzés, miért történt?
Igen. Szerintem sokan ezért mennek bele egyéjszakásba.
Nagyon jó pasi volt, szóval nem mondom, hogy a szerelmemre gondoltam közben, mert nem. De utána mégis arra jutottam, hogy ég és föld volt, annyira hiányzott a szenvedély, amit a szerelmem ébresztett bennem.
Többek közt ezért lett csak egy éjszaka.
Megismerkedtem egy sráccal, kedves volt, vicces, érdekelte hogy mi van velem, közös témánk is volt bőven. Csodálkoztam is, hogy lehet egy ilyen srác szingli...mint kiderült nem volt az:)
Amikor megtudtam befejeztem a vele való ismerkedést, le is tiltottam mindenhol.
Nem sokkal utána megismertem egy nagyon jóképű férfit. 15 évvel idősebb volt nálam, és tudtam hogy kapcsolat sosem lesz köztünk, de szexbe belementem mert a vonzalom kölcsönösen megvolt ( és persze róla tudtam hogy szingli). Izmos volt, nagyon szép kockahassal, magas és irtó jóképű. Élveztem azt az éjszakát. Igazából egy felejtsük el az előzőt éjszaka volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!