Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már egyéjszakás kalandod?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már egyéjszakás kalandod?

Figyelt kérdés

Hogy alakult?

Sokszor olvastam már, hogy ezek sokszor elég bénán sülnek el és nem marad túl emlékezetes.

Ti is így gondoljátok?

ma 09:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ja igen és én vagyok a nő.

Meglepődnék ha nem lenne semmi, de ki tudja :D

ma 12:25
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
#11 ha te vagy a csaj és a pasi hajlandó 300 km-t utazni s már volt úgymond előzménye is akkor 99.99% hogy lesz valami :) (kivéve ha valami nagyon prűd, vagy impotens figurát fogtál ki)
ma 12:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Meg leszel csinálva, aztán hogy majd mit csinálsz a helyzettel, az más kérdés.
ma 13:21
 14/17 A kérdező kommentje:

13.

Igen bízom benne :D

ma 13:25
 15/17 anonim ***** válasza:
még nem volt
ma 13:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Volt egy csomó. Már mások is írták, borzalmasan béna és sz@r is tud lenni, meg fantasztikus is. Előbbi jóval gyakoribb, legtöbb elmegy, de évek múlva szinte már nem is emlékszel semmire, a partnerre sem, aztán van 1-2 ami nagyon jó sikerül valamiért.
ma 14:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Még nem
ma 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!