Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok mennyire gyakori hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mennyire gyakori hogy 18 cm feletti phasszal hoz össze benneteket a sors az egyéjszakás kalandozós korszakotokban?

Figyelt kérdés
dec. 11. 12:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Ritka a nagy szerencsére
dec. 11. 12:40
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Jó lenne egy ekkorával lenni, mindenkinek kisebb van ennél.
dec. 11. 12:43
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon ritka, igaz én nem a gyakoriról ismerkedek, ahol mindenkinek legalább akkora 😀
dec. 11. 12:44
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Pasik kb 4-5%-a akinek 18 vagy feletti. Szóval ennyi esélyed van.
dec. 11. 12:47
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Én nagyon sokat kalandoztam korábban. A leggyakoribb méret 16-18 cm volt. 18 cm feletti azért ritkább, de legalább 5 partneremnek volt ilyen. Hozzáteszem gyakrabban találkoztam ekkorával, mint kicsivel. Bár lehet a kisfarkú pasik nemis mernek nálam kezdeményezni.
dec. 11. 13:04
 6/18 anonim ***** válasza:
34%
Elofordul eleg gyakran
dec. 11. 13:05
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
A ~30 phasz közül amit eddig fogtam egyetlen egy volt ennél nagyobb. Volt egy pár ekörül szetintem kb 2-3, a többség átlagos és volt egy nagyon pici, szerintem már mikronak számító méret. Pontosan egyiket sem mértem le, nem hordok magammal mérőszalagot és rákérdezni sem szoktam
dec. 11. 13:16
 8/18 anonim ***** válasza:
95%
Nekem 16 és sok lány mondta már hogy tőlem nagyobbal még nem igazán voltak max ugyanekkorával. Egy kettő volt aki mondott 18 centis méretet. Szóval ennyit a Gyakoriról, ezért is pattan le rólam ha azt mondják kicsi a 16 😀
dec. 11. 13:17
 9/18 anonim ***** válasza:
85%

Lányok élőben túlbecsülik általában a méreteket +2-3cm-vel is akár.

És ahogy én nézem ha nem túl kicsi vagy túl nagy , furcsa rajt valami nem is nagyon foglalkoznak a mérettel.

dec. 11. 14:37
 10/18 anonim ***** válasza:
74%
Lányok becsülik túl 9 es? Elfogott a nevetés ahogy elolvastam. A pasik becsülik túl,nem kicsit.Simán 17-18 nak mondják a 12,13 at.
dec. 11. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!