Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora eséllyel lehet szerető...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora eséllyel lehet szerető vagy egyéjszakás kalandot találni az oldalon? 21F

Figyelt kérdés
nov. 3. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
A jobb vagy a bal oldalon?
nov. 3. 22:33
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem sokkal. En 5 eve vagyok az oldalon es megszamlalhatatlan mennyisegu privatot kaptam mar de nem mentem bele talalkozoba csak egyetlen egyszer.

25/L

nov. 3. 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem olyan 0.00001% eséllyel. Esély kb. mindenhol van, csak nyitott szem ÉS jó kommunikációs készségek kellenek hozzá. Az alkalmi a legnehezebb "műfaj", rövid idő alatt kell szimpátiát, bizalmat, vonzalmat, vágyat kelteni a másikban. A neten - ahol nincs azonnal személyes "hatás" a másikra - meg külön kihívás. Egy anonim oldalon különösképpen.
nov. 3. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:
#2: és abba az egy alkalomba miért mentél bele? És milyen élmény volt?
nov. 3. 23:21
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 nem egy alkalmim volt, hanem nem'tom mennyi (minek számolni?). Erről az oldalról nem volt még, mert nem azért vagyok itt.
nov. 4. 00:35
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Én könnyedén találok de gondolom azért mert lány vagyok
nov. 4. 07:01
 7/8 anonim ***** válasza:
#6: ezen az oldalon keresel?
nov. 4. 07:10
 8/8 anonim ***** válasza:
4. Nagyon passzoltak a dolgok, vagyak. Igazabol jo, nem bantam meg.
nov. 4. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!