Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi alapból egyéjszakás kalandot keres, abból milyen eséllyel lehet komoly kapcsolat?
Ha egy férfi előre szól, hogy az egyéjszakás kalandok híve, miért gondolja sok nő, hogy majd éppen vele komoly kapcsolat is kialakulhat köztük?
Hölgyek, ez miért jó? Magatoknak csalódást, a pasinak kellemetlenséget okoz a helyzet.
Azért gondolja amiért azok a nők is, akik agyba-főbe vannak csalva, hogy majd miattuk megváltozik a ledér hím. A mesékben ott igen.
Egyébként meg a jobbik eset, ha tényleg szól előre. Általában hagyják, hogy majd a nő idővel rájön magától, neki viszont addig is van gyorsan kapható pina.
Ha egy férfi alapból egyéjszakás kalandot keres, abból milyen eséllyel lehet komoly kapcsolat? - 0,000001%
Ha egy férfi előre szól, hogy az egyéjszakás kalandok híve, miért gondolja sok nő, hogy majd éppen vele komoly kapcsolat is kialakulhat köztük? - mert ennyi esze van.
Nem sok.
Bár ha azt nézzük, hogy akivel csak egy kalandnak indult, most már egy éve a barátnőm, és életem legjobb kapcsolata... van rá esély. ;-)
Én a másik oldalról látom és tapasztaltam. Nőként csak "szórakozást"/barátság extrákkal kapcsolatot kerestem, ezt persze előre tisztáztam. Utólag viszont kiderült, hogy a férfi komoly kapcsolatot akart és pont abban reménykedett, hogy egy ilyenből (ami oké nem pont egyéjszakás de hasonló), lehet majd komoly kapcsolat. Valóban lett egy hosszú több éves kapcsolat ebből, de sajnos véget is ért... Ezért szerintem nagyon szemétség amikor valamelyik fél kamuzik és elhiteti, hogy ő is ugyanazt szeretné. Ebből nem sok jó származik, mert gyakorlatilag ha kapcsolat lesz belőle az a fél aki még nem akart elköteleződni belerántódik egy olyan dologba, amit egyébként nem akart és ha máris nem is, de ki fog ez ütközni és akár a végét is jelentheti a dolognak.
Persze rengeteg olyan példa van rá, az én ismeretségi körömben is, hogy egyéjszakásnak indult és azóta is együtt vannak, de én se tartom korrektnek, hogy előre le van tisztázva mi a szándék és sokan mégis reménykednek, hátha több lesz.
Az én barátom is anno egyejszakas kalandot keresett. Kijelentette, hogy ő semmi komolyba nem megy bele ugyanis ő karriert szeretne építeni most (orvos) es ez a mindene, allandoan dolgozik vagy tanul, nem fér bele egy baratnő az életébe. Én meg úgy voltam vele, hogy miért ne, de mi azért ismertük egymást mielőtt lefeküdtünk. Sőt, 3x aludtunk együtt szex nélkül 😅 de egyikünk se gondolt komolyra.
Ez 7 éve volt, azóta együtt vagyunk:)
27N
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!