Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legperverzebb szexuális vágyaitok?
Mik a "legmocskosabb" vágyaitok, amit szex közben meg szeretnétek csinálni?
Mi volt a legdurvább szexuális kalandotok? (pl: BDSM, kikötözés, anál, stb...).
Mire vágytok, amire még nem találtatok partnert, de nagyon meg szeretnétek csinálni a szexben?
Kikötni valakit és anál és mélytorok meg 3 an megdugni egy csajt ugy hogy egyszerre mindenki dugja valaki a puncit valaki seggbe es kozbe valaki a szajat es cserelgetni azt se banom ha fiuk bisexek es ok is szopnak es oket is seggbe rakhatom es kozbe folytogatas es kemény szex ez a nagy vágyam
18/f
Ezek mellett a válaszok mellett az enyém labdába sem rúg. Én csak elélvezni szeretnék végre, nem kérek mást. Bár kicsit későn válaszoltam, remélem hasznosnak számít a válaszom.
18L
Perverzz vagy se de olyan jó lenne egy fiatal lányt elfenekelni megdugni popsiba is akár a baratnője előtt.
Az csak olaj a tűzre ha íranyitaná hogy dugjam vagy mit csináljak a baratnőjével!
Egy igazi gangbang, amikor a saját nedvemben és több férfi geczijében fetrengve végig megy rajtam jó pár pasi és végén le is huggyoznak. 28N
NEM KÉREK PRIVIT!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!