Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mik a legperverzebb szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legperverzebb szexuális vágyaitok?

Figyelt kérdés

Mik a "legmocskosabb" vágyaitok, amit szex közben meg szeretnétek csinálni?

Mi volt a legdurvább szexuális kalandotok? (pl: BDSM, kikötözés, anál, stb...).

Mire vágytok, amire még nem találtatok partnert, de nagyon meg szeretnétek csinálni a szexben?

2021. szept. 24. 19:33
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
35%

Anyámét is megszagolgathatnád, az egész napos paprika kapálgatás után.

Mikor bejön este vacsorát főzni, szégyen, de akkor is olyan lábszag van, hogy nem lehet megmaradni a lakásban.

még a kutya is kimegy inkább ilyenkor.

Na ez neked való feladat lenne,11-es!

2021. szept. 24. 20:15
 12/60 anonim ***** válasza:
87%

Ájulásig kefélni egy fiatal szub lányt,használni a testét.

A másik két-három lánnyal egy egész napot végigkefélni.

38F

2021. szept. 24. 20:39
 13/60 anonim ***** válasza:
86%
Azt hiszem, a legmocskosabb vágyam elhitetni egy pasival, hogy az egyik biszex barátnőmmel szeretnénk vele egy hármast, az ágy mellé kikötözni egy székhez meztelenül, bekötni a száját, hogy ne tudjon beszélni, végigszexelni előtte az estét, aztán hajnalban kidobni a lakásból kielégítetlenül, meztelenül, utána ablakon a ruháit, hogy még felöltöznie is a gangon kelljen. :)
2021. szept. 24. 20:41
 14/60 anonim ***** válasza:
75%
hármasozni és seggbe dugni egy nőt úgy, hogy a másik csaj előttem nyalta ki a seggét
2021. szept. 24. 20:42
 15/60 anonim ***** válasza:
17%

#14. ez nem perverzítás kategória szerintem.

Másnak nevezném....

2021. szept. 24. 20:43
 16/60 anonim ***** válasza:
84%

Szeretnék egy 40-es nőt szolgálni!

Szóval meg is ragadnám az alkalmat és ezúton üzenném az 1-es válaszolónak(mivel privátot nem kér), hogy nekem is van állattartó telepem! Ha gondolja szívesen látom!

33/f

2021. szept. 24. 20:45
 17/60 anonim ***** válasza:
87%

#4. Én ugyan hapsi vagyok és biztos azért nem értem.

Azt nem értem ha egy nőnek ilyen vágya van, miért nem tudja kivitelezni....

Véleményem szerint a nőknek könnyebb ezt összehozni....

2021. szept. 24. 20:45
 18/60 anonim ***** válasza:
85%

Ez nagyon tetszett

Mostantól én is beveszem ezt a listámra😂

2021. szept. 24. 21:00
 19/60 anonim ***** válasza:
86%

Bírom ezeket a kommenteket:D

Az egyik egyetemi osztályt akar felvilágosítani

A másiknak a legdurvább vágya, hogy egy 30-50 közötti nővel.. szexeljen... érted... legdurvább szexuális vágy a... szex:D

A harmadik egész nap kefélne.. vszeg az első elélvezés után elalszik és csak órák múlva ébred elfeküdt nyakkal:D

A negyediknek meg nem is szexuális vágya van, csak simán férfigyűlölő és bántani akar másokat:D

Jó társaság:D

2021. szept. 24. 21:02
 20/60 anonim ***** válasza:
83%

Fenekelés (pálcával, vonalzóval, tenyérrel) vérvörösre paskolással, harapdálással, széthúzni a farpofákat és beleszaglászni, nyalni közéjük

Arcraélvezés-szétkenés makkal

Péniszverés olajos talpakkal/térdhajlattal verés - rászorítva oldalról átdobva

Popsiba élvezés, s.eggből szájba pénisz

Kikötözés/kibilincselés

Copfba fogni a haját és oldalról ...... keményen a szájüregét Ujjazás egyszerre két lyukon: popsin és vaginában is, nyalás közben

Facesitting, kinyalatni magam a nővel

Spermás szájjal smárolás/átcsurgatás egymás szájába

Kicsit bővebben kifejtem:

Csodás, ha a nő térdel előttem és kőkeményen szétszopja a farkamat, ráfogok a fejére, hajára és megdugom a száját, mehet mélytorokra is, ha bírja. :P Azt is, ha egy nő szopás közben a heréimet is markolássza, bekapja, szívogatja és azt is, hogy közben alaposan megujjazza a lyukamat.

Az is remek, amikor belespriccelek a szájába, majd átcsurgatja spermás nyálat a számba, és vissza, végül ráeresztem ezt a nyálat a csiklójára és a puncijára, popsilyukára is, majd újra lenyalom miután ondós ujjakkal ujjaztam szét, aztán smárolunk ezerrel. :)

Azt is imádom, ha a talpaira verhetem, majd szétkenhetem a makkommal, aztán pedig lenyalom róla, a lábujjakat pedig egyesével leszopni és utána átcsurgatni szintén a szájába ezt a lenyalt spermás nyálat.

Imádom keményen reszelni a puncit, hogy már minden baja legyen a nőnek, teljesen elvesszek a vaginájában, ha lehetne, a heréimet is becsusszantanám oda, mindent, hogy teljes egyesülés legyen és egybeolvadás. Ahogy átkulcsolja a derekamat és szorosan a forró meztelen testéhez ölel, maga a Mennyország. Isteni érzés eldurranni a nyákos, nedves hüvelyben, ami forró, lüktető, kellemes aromatikus illata is van...wow.

Igénylem a minőségi testiséget, mondhatni nagyon jókat b*szni egymással. Kíméletlenül, őrült módon. Szeretem a lassú, érzéki szerelmeskedést is. Imádom felfedezni a nő minden sejtjét, porcikáját a hajától a lábujjáig és közben elveszni a kéjben, elrepülni egy másik világba mindketten. Úgy a jó a szex, ha tabumentes (közös elfogadás-megegyezés), játékos, nyitott, szenvedélyes, buja, mocskos.

33F

2021. szept. 24. 21:03
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!