Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér nők egy része miért gondolja, miért van akkora önbizalmuk, hogy rámozduljanak a pasimrra?
Némelyik azt se látja, hogy kövér és tele van önbizalommal.
Az egy dolog, hogy a pasim röhög rajtuk, és nem sikerül ezeknek a lányoknak elcsábítani, elvenni őt tőlem, de akkor is a rossz szándék számít.
Emellett kiskorom óta szekáltak, hogy “sovány”, “gebe” miközben teljesen normális alkatom volt. De bezzeg ha vissza mer szólni az ember akkor ők sokkal jobban a szívükre veszik.
Komolyan nem értem… -_-“
Igen a kövér csajoknak néha tényleg nagy a szájuk.
Nekem is volt egy ismerősöm aki egy buliban kikezdett egy vékony lány pasijával. Mondta neki a pasi hogy ne csinálja mert a barátnőjével nem érdemes ujjathúzni, a duci csaj meg közölte vele hogy majd ráül és összetöri. A csaj valahogy megtuda, hogy ráhajtottak a pasijára.
Amikor megjelent jó nagy balhé kerekedett.
16 - os, Nem minden molett nőnek van úthenger hátsója! Én is molett vagyok, nem nagy fenékkel!
2-es voltam.
Nekem is van 2 duci/kövér ismerősöm, mindketten magabiztosak és az önbizalmuk tényleg irigylésre méltó. Mármint számomra mindenképp :D én annak ellenére, hogy magas vagyok, sportos, állítólag szép is, nagyon durva önbizalomhiánnyal küszködök még 35 évesen is.
Ez emberfüggő.
Ahogyan az is, hogy ki mekkora ribi. Tökmindegy, hogy kövér vagy sovány, aki más párját próbálja elcsábítani, arról ez a véleményem.
Ez valami provokáló kérdés? :D Igen, az!
20/L, aki vékony és csinos, de semmi értelmét sem látja egymás gyalázásának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!