Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér nők egy része miért gondolja, miért van akkora önbizalmuk, hogy rámozduljanak a pasimrra?
Némelyik azt se látja, hogy kövér és tele van önbizalommal.
Az egy dolog, hogy a pasim röhög rajtuk, és nem sikerül ezeknek a lányoknak elcsábítani, elvenni őt tőlem, de akkor is a rossz szándék számít.
Emellett kiskorom óta szekáltak, hogy “sovány”, “gebe” miközben teljesen normális alkatom volt. De bezzeg ha vissza mer szólni az ember akkor ők sokkal jobban a szívükre veszik.
Komolyan nem értem… -_-“
Ne bántsátok már egymást no.
Ha úgysem sikerül elcsábítani a barátod, akkor minek foglalkozol velük?
Szerintem nem értetitek, a kérdező nem alaptalanul szidja a kovereket.
Ha gyerek korod óta cseszegetnek és még felnőttként is le akarják nyúlni a pasidat akkor még jó hogy nem tetszik.
Egyébként én sem tudom, gyerekként vékony fiú voltam mindig csesztettek. Pár éve felszedtem jó pár kilót és valamiért egyre jobban nyomulnak a csajok... És mindegyik állítja hogy nem kéne fogynom így vagyok férfias. Nem tudom mi bajuk van az embereknek de úgy néz ki hogy az egészséges testalkat nem nyerő.
Nem olvastam vissza senkit, csak a kérdés...
Mi a f...ért ne lehetne önbizalma??? Mivel vagy te előrébb? Röhög a párold? Biztos jobbat találna nálad a "kövérek" között! Mi az hogy kövér? Én az arányosságra (bár ez sem teljesen igaz) adok. Nekem tetsző arc,(számomra) arányos testalkat, passzoló mentalitás, egyező érdeklődési kör (egyik mehet a másik "kárára"). Nem ismerlek titeket, de kb. műemberek vagytok. Meghatározó, hogy a külvilág mit gondol rólatok. Görcsösen ragaszkodtok a médiákból jövő (egyébként ez a világ rákja) normákhoz. Hajrá!!! Plastic Barbie megtalálta plastic Ken-t. Legyetek boldogok, minket meg hagyjatok békén! Ennyi.
Azért van önbizalmuk mert a sovány nők tele vannak feszültséggel , önbizalom hiánnyal.
Nekem is volt ilyen vékonyabb csajom , de valami nagyon rossz volt vele még beszélgetni is .
Ideges volt , állandóan nézte volna magát a tükörbe, mindenkire megjegyzést tett.
Amióta egy kicsit ducibb barátnőm van teljesen más lett az életem, sokall nyugodtabbak vagyunk, ő is és ezáltal én is.
Vidámabb, jobb vele hülyéskedni, beszélni és minden más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!