Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a lányok ,hogy a Duci vagy mondjuk kövér srácoknak kicsi a farka ?
Figyelt kérdés
Pedig ez nem így van2021. szept. 19. 17:23
1/15 anonim válasza:
mert a nagy test mellett, kicsinek tűnik a pénisz. míg egy kis testű srácnál nem
2/15 anonim válasza:
Nem mindenkinek, de gyakran így van. Ráadásul sokszor merevedési gondjaik is vannak.
3/15 A kérdező kommentje:
Rajtam is van felesleg bőven de meg vagyok elégedve a méretemmel és a merevedésemmel sincs gond sőt olyan mint a kő
2021. szept. 19. 17:28
4/15 anonim válasza:
Attól hogy te meg vagy elégedve, még nem biztos hogy a lányok is meg lesznek :)
5/15 A kérdező kommentje:
4#
Eddig nem volt panasz rá de a kíváncsiak írjanak és küldök nekik képet
2021. szept. 19. 17:36
6/15 anonim válasza:
Mert általában kisebb. Azért, mert a háj oda is leér és kijjebb van a has. Voltam dagibb és valóban kisebb volt a "használható" méret.
7/15 anonim válasza:
Senki nem kíváncsi a retkes pöcsödre.
8/15 anonim válasza:
Küldj képet és legyen mellette a vonalzó is... :D
9/15 anonim válasza:
Optikailag tűnik inkább kisebbnek. De inkább az a probléma, hogy nem bírják úgy az iramot. Aki kövér, és nincs formában, az nem bírja olyan sokáig, kifullad, nem tud sokáig keményen dugni. Pedig néha az is jól esik.
10/15 anonim válasza:
Nekem a duci srácokkal nem az a gondom, hogy kicsi a kukacuk, hanem hogy igénytelenek a külsejükre. Megmozdulni lusták, enni viszont nem.
És igen, tudom, azok a fránya betegségek, meg a hormonok...de tegyük hozzá, ez 100 kövér emberből egyet érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!