Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan férsz hozzá egy kövér nő puncijához?
Amikor terpeszbe van a lába akkor is olyan mintha zárva lenne? Melyik szögből a legkönnyebb megközelíteni a bemenetet?
Emellett nem nehéz a súly amikor ő van felül és lovagol rajtatok? Nem roppan szét a farkatok?
a kezedbe veszel egy szelet kenyeret,egy hegyes erőset,leharapod a szalonnáit,és már dughatod is.jól is laksz,és élvezel is 🤣
2in1 😉
Voltam kövér,sőt extrém kövér/192 kg-os/ nővel is. Neki a hasa volt hatalmas,felfogta a köldökénél,hogy ne lógjon le szex közben a p..cijára.
Óvatosan rám is ült,fogtam a kezét. Nehezen mozgott az ágyban,de csodás volt vele a szex. Nyílván aki nem szereti a kövér nőket,annak ez nehezen érthető meg.Nekem csak az ilyen alkatú nők jönnek be.
Voltam telt nővel, és voltam nem telt nővel. Nem kövér, hanem telt! Ég és föld a kettő közötti különbség. Soha többé telt nőt, izzadnak mint a disznó, budosek és nem lehet a zsíros puncijukat rendesen megdugni. Nem tudják misszionárius pózban a lábukat maguk felé húzni, a gyomruk nem engedi. Oda hasról már nem is beszélve.
🤮🤮🤮🤮
8-as: ízlések és pofonok.......Ezerszer jobb a szex egy extrém kövér nővel,mint egy sovánnyal.Puha a testük,nem csontos,kemény.
9-es: kövér nő is lehet ápolt.Szinte minden pózt lehet velük,csak érezzék,hogy kívánod,szereted.
Puha a testük,selymes a bőrük. Nem csontosak és kemények,mint a sovány nők.
Valóban fognia kellett a hasát,hogy alatta hozzáférjek,de alatta volt a gyönyör!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!