Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kövér lánnyal sem könnyebb összejönni mint egy vonzó csinos fiatal lánnyal?
Nem. Mivel ők is érző emberi lények vágyakkal, gondolatokkal, igényekkel.
Akármennyire is azt hiszik a kisfiúk hogy ha valaki nagyobb akkor már megszunt embernek lenni. Félreértés ne essék férfi vagyok, sportos és 75 kiló. De nem tudok ilyen mellett szó nélkül emlmenni
#4: Mi köze ennek ahhoz, hogy érző lények? Minden ember érző lény, whoaaa... Ettől függetlenül, általában akinek jobbak a lehetőségei, jobban is válogat. Ez ilyen egyszerű. Ez igaz külsőre, belsőre, végzettségre és még 1000 dologra.
Azért a simp méter kiakadt rendesen.
Kedves simp. Kérlek, próbáld is meg értelmezni, amire reagálsz.
Az általad kis tudorkának nevezett emberek (azaz én), volt már nem egy kövér csajjal. Kb. az égvilágon semmit sem kellett ehhez nyújtanom és konkrétan ők nyomultak. Valamiért topmodellek soha.
Azt meg sehol sem írtam ám, hogy aki túlsúlyos, az egyből értéktelen lenne vagy tárgy. Ez mégis, hogy jött ide? :D
A lehetőségek meg de, függnek a külsőtől is. Ne legyünk már álszentek. Értem én, hogy simpfalván ezt a szöveget nyomod, de a valóság nem ilyen. A külső igenis számít. Az emberek többsége meg felszínes.
Nem csak az gáz, hogy simp vagy, hanem az is, hogy mennyire korlátolt. Hiába próbálod erőlködve rám húzni, SEHOL sem állítottam olyat, hogy ez vagy az értéktelenebb. Egyszerűen kevesebb embernek tetszik. Ennyi. Ez tőled, tőlem független dolog.
Ember... Szerintem ne szívj többet, ne gyárts konteókat, ne nyomd fullba a simpet, hanem ÉRTELMEZZ szöveget.
"Szomorú hogy kiveszik az emberség a világból és csak droidok maradnak."
Ha szomorúnak találod, te miért vagy droid?
Bazdmeg az egy két indokolatlanul nagy egójú nőt kivéve bármelyik duci nőt megdugom bármikor. Ők a lista alján vannak, mivel még szexelni se lehet velük normálisan sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!