Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokhoz szól a kérdésem akiknek sikerült fiatal lánnyal összejönni akár komoly akár szex kapcsolatra! Hogy alakult ki?
Figyelt kérdés
Megbántátok utána hogy csak az elején volt nagyon izgató a nagy korkülönbség?
Hogy kezdődött?
2021. szept. 14. 13:18
1/34 anonim válasza:
Nem bántam meg, és nem csak az elején volt izgató.
2/34 anonim válasza:
20 év korkülönbség volt, végig jó volt
40F
3/34 anonim válasza:
13 volt akkor sajnos már 16. 40/F
4/34 anonim válasza:
26 évvel volt fiatalabb. Kezdettől a végéig imádtam.
5/34 A kérdező kommentje:
Ment a zöld!!
Na és kinek hol sikerült megismerkedni ?
3'- Sajna 16? Mégis miért ?
2021. szept. 14. 15:37
6/34 anonim válasza:
48 voltam, amikor összejöttem ety 22 éves lánnyal egy szórakozóhelyen.
3 hónapig tartott.
Most készülök elvenni a jelenlegi páromat, ő 20 évvel fiatalabb.
Őt a tinderen ismertem meg
8/34 kisördög1 válasza:
23 évvel fiatalabbal jöttem össze, és csak azt sajnálom hogy már vége. :( Bevállalós volt és nyitott.
9/34 anonim válasza:
25 évvel fiatalabb, 3 éve tart, imádom!
Munkahelyi ismeretség, beszélgettünk, és éreztem, hogy nem taszítom. Nagyon kivánnatosnak találtam, megmondtam neki, hogy beleszerettem.
10/34 anonim válasza:
Hárman voltunk egy nyaralóban negyvenes férfiak. Piáltunk,medencéztünk. Az utcán arra járt egy csinos lány Aki szintén a környéken nyaralt. Behívtuk, bejött és maradt éjszakai fürdőzésre is. Jobban bírta az italt mint mi és mindent megtett amit kértünk. 17 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!