Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokhoz szól a kérdésem akiknek sikerült fiatal lánnyal összejönni akár komoly akár szex kapcsolatra! Hogy alakult ki?
Megbántátok utána hogy csak az elején volt nagyon izgató a nagy korkülönbség?
Hogy kezdődött?
34 voltam amikor egy épphogy 18 éves csajjal összejöttem.
A húgával közös sportot űztünk, ami neki is megtetszett.
Az edzések közben egyre jobban összemelegedtünk.
8 éve vagyunk együtt. Közben feleségülvettem, és már van
gyerekünk is.
17 évesen az első barátom egy 38 éves férfi volt. 3 évig voltunk együtt. Benne a humora fogott meg és a biztonságot sugárzó mellkasa, karjai.
Utána egy nálam 16 évvel idősebb családos pasi szeretője voltam, szintén 3 évig. Ő pofátlanul rámenős volt, de nem bunkón nyomult, hanem az a típus akin az ember lánya fejcsóválva mosolyog, hogy "ezt nem hiszem el", majd be is adja a derekát...
A következő, a Nagy szerelem az elsőhöz hasonlóan 21 évvel volt idősebb nálam. Vele első pillanatban ahogy egymásra néztünk, felizzott a levegő. Elképesztően határozott, domináns, hihetetlen okos férfi. Közel három évig tartott az is.
Egyiket sem bántam meg.
Szexpartner keresőn rámìrt egy alig 18 éves csinos lány,hogy tetszem neki és látja a bemutatkozásomban, hogy fiatal lánnyal ismerkednék. 43 éves voltam akkor. Nagyon jókat beszélgettünk 3-4 napig írásban. Aztán én kértem, hogy most már láthassam élőben is. Egy kávézóban találkoztunk. Élőben is nagyon működött a kémia. Kb.2 hétig mindennap mentem elé a suliba,a délutánokat együtt töltöttük,séta, mozi,vásárlás, főzés együtt nálam. Semmit nem akartam siettetni, el ne űzzem a nyomulásommal, pedig már pfuuu de nagyon kìvántam. Ő meg csak incselkedett velem. 😅 Egyik este végre nálam aludt,akkor szeretkeztünk is először. 4,5 évig éltünk együtt ,mikor neki jött egy vele egykorú srác akivel lelépett. De perce amit együtt voltunk csoda volt vele.
Most 54 éves vagyok , 26 éves a barátnőd akivel most alakul a kapcsolatunk. Munkahelyen hozott össze minket a kémia. Hosszútavra terveznék vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!