Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sràcok ! Ha a pàrotoknak hatalmas lógó mellei lennének, mit tennétek velük ?
Figyelt kérdés
Főleg az írjon akit ez izgat :)2021. szept. 12. 08:29
2/28 anonim válasza:
Hmmm. Csokolgatnam, szivogatnam a bimbókat. :)
3/28 anonim válasza:
Masziroznám, élvezném, hogy mennyire tudom "mozgatni 2 őket...
4/28 anonim válasza:
Számomra nem szexi, olyan mintha egy ráncos bőrű oregasszonnyal lennék, ráadásul a löttyedt mell gusztustalan.
5/28 anonim válasza:
Megkötözném őket, esetleg mellkalodába zárnám őket és a bimbóra csipeszt raknék.
6/28 anonim válasza:
Semmit,inkább a kicsi vagy közepes,de feszes mellek tetszenek.
Oké hogy nem csak a külső számít,de ha tényleg nem tetszik valami a másikon akkor abbol nem lesz kapcsolat😅
7/28 A kérdező kommentje:
#5: Remek ötlet ! :) Húzni is kell a bimbókat ;)
2021. szept. 12. 11:11
8/28 anonim válasza:
Volt csajoknak lógó, ráncos mellei vannak. Gusztustalan 🤮. Alig múlt 30 éves és 70 évesek a mellei. Ezért is lett vége java részt.
9/28 A kérdező kommentje:
#8: Ez nagyon szép történet volt :D Köszönjük hogy elmondtad. :D
Én azt tanácsolom olyan nővel kezdj aki tetszik neked.
Én a nagy mellekkel óràkig is eljàtszom <3
2021. szept. 12. 11:44
10/28 anonim válasza:
Nagy mellei voltak, csak lefogyott kb 20-25 kg-t és a mellei is ereszkedtek, addig nem volt vele baj, nagyok és kémények voltak, fogyás után 🤮 ilyenek lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!