Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszívek, mi volt a legkreatívabb büntetés amit kaptatok?
Nem a szokásos fenekelés meg ilyesmi, hanem valami különösen kreatív, különösen megalázó, vagy épp alkalomhoz illő büntetésre gondolok.
Szeretitek az ilyen büntetéseket, vagy inkább a szokásos módszereket bírjátok jobban?
Nekem még női szemmel sem volt valami érdekes a film. Bár lehet az volt a hiba, hogy nem teljesen figyeltem rá. Meg nem tudom mennyire számít az élvezhetőségbe, hogy melyik nemhez vonzódsz.
De azért legfeljebb nagy kedveséggel is csak másfél csillagot mondanék rá az 5ből.
#41: Szeretem a spontán dolgokat, nem kell sok eszköz szerintem, "mocskos" fantàzia kell :) De ha élvezed, akkor ez úgyis jön magàtól.
Például én imàdok verbàlisan alàzni, és az nincs a filmben. Lehet ezért sem tetszett annyira :)
Ha filmet nézek, igyekszem minél amatőrebbet keresni, olyat ami őszinte. Egy derékszíj is elég hogy uralj valakit, nem kell BDSM szoba.
Amúgy én enyhén biszexuàlis vagyok :)
És egy leszbikusnak vajon mennyire élvezhető?
#43:
Micsoda ? Hogy egy férfi lecsatolja a derékszíjàt és magàhoz hív... ?
Gondolom egy leszbikusnak ez nem élvezetes.
De a nők màsként élik meg a dominanciàjukat. Neked biztosan az tetszene :)
Mondom én a filmet csak fél szemmel néztem, mert eléggé bizarr volt a szituáció. Szóval nagyjából csak annyit tudok a filmről amennyit oda pillantottam rá [keveset]. :)
De azért köszönöm a választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!