Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszívek, mi volt a legkreatívabb büntetés amit kaptatok?
Nem a szokásos fenekelés meg ilyesmi, hanem valami különösen kreatív, különösen megalázó, vagy épp alkalomhoz illő büntetésre gondolok.
Szeretitek az ilyen büntetéseket, vagy inkább a szokásos módszereket bírjátok jobban?
Ilyen nekem is volt, csak Forma 1-et nézett. Imádtam a dolgot. :)
(11-es voltam)
A dominám dildójáról spermát kellett szopnom. (Nem a sajátom)
24F
Köszönöm a válaszokat!
Vannak jók de azért én kreatívabbakra gondoltam. Pl. meztelenül bemenni a csalánosba.
Vagy egyszer olvastam, hogy egy srác a fizetős dominájával az X-Faktorról beszélgetett, és a domina kedvenc énekesére azt mondta hogy szerinte nem olyan jó, ezért büntetésből a következő alkalommal el kellett mennie az X-Faktor meghallgatásra, úgy hogy egyáltalán nem tudott énekelni, és jól leégette magát sok ember előtt így.
Télen a nagy covidos lezárások alatt, mikor utcára is csak maszkban lehetett menni, lekdött bevásárolni úgy, hogy a maszk alatt egy golyós szájpecek volt, kicsi lakattal lezárva, hogy levenni se tudjam.
Végig paráztam, nehogy megszólítson valaki, a kasszánál szépen mosolyogtam szemmel, és lobogtattam a kártyámat, mintha egy kukkot nem értenék magyarul :D
27L
Ez van. Van akinek az tetszik ha így bánnak vele. Van aki meg uralkodni szeret mások felett. Minden ember más, attól mert nem olyan a nézetük mint neked attól még nem lesznek siralmasak vagy debilek.
Ez egy játék. Semmi köze a valós önbecsüléshez. Sőt ez utóbbit inkább növeli, mert az ember érzi magán, hogy nem gyáva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!