Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszívként mennyire érdemes provokálni, hergelni egy dominát, annak reményében hogy durvább legyen, keményebb büntetést adjon? Pl meghúzom a haját, leborítom vízzel stb..
Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 21:36
1/5 anonim válasza:
Ez nem "érdemesség" kérdése, minden párnak más a dinamikája. Nekem eszembe nem jutna direkt provokálni a domomat, de vannak, akiknél így jól működik.
2/5 anonim válasza:
Ha még provokálod is akkor nemcsak egyszer rúg izomból pöcsön.
3/5 anonim válasza:
Ne provokáld, inkább kérd, akkor (is) megteszi. A kommunikáció csodákra képes.
4/5 anonim válasza:
Ja igen, ezt elfelejtettem (1-es vagyok), mert számomra teljesen egyértelmű volt, de ha neked esetleg nem az: nehogy csak úgy minden előzmény nélkül leborítsd vízzel vagy ilyesmi :D Legalább nagyvonalakban, de mindenképp tisztázd, hogy te egy ilyen szerepet szeretnél, amiben feszegeted a határokat, ő pedig ezért keményen megbüntet.
Ha meg ez önmagában nem is izgat, hogy te provokálod, csak szeretnéd, hogy durvábban bánjon veled, simán mondd meg azt.
5/5 A kérdező kommentje:
Már általános iskolás koromban is provokáltam a lányokat, hogy legyenek idegesek és akkor megütnek
Szeretem azt hogy ha mérges lesz rám és támad
2020. nov. 23. 03:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!