Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM kapcsolatban milyen okból szoktatok adni/kapni büntetést? Csak úgy, vagy van rá indok, esetleg nevelési célzatból?
" de ha valami olyat csinálok amit nem kéne"
Ez pontosan mit takar? Szexen belül, direkt felhergeled valamivel, vagy akár totál hétköznapi dolog?
engedetlenség
szófogadatlanság
nem teljesítette a rá bízott feladatokat
figyelmetlenség
szemtelenség
ilyenekért kap ki a szub.
csak úgy soha ;)
Én volt, hogy csak úgy kikaptam. Ez a megfélemlítést, idomítást szolgálja. Ha jó vagy akkor sem lehetsz elég jó.
Nálam nagy probléma, hogy gyakran nézek modelleket a neten... Az bizony bőr övvel való büntetést jelent, ha tiltott időben csinálom.
Szexuális izgatás céljából. Felizgul tőle az is aki adja, meg én is. Kedvencem a deres, úgy rászíjazva, hogy nincs menekülés. A fenekelés közbeni nyögéseimtől és az egész játéktól élvezett már el domina. A fenekelés után én is nagyobbat élvezek.
53/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!