Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért támasztanak igényeket a nők még szex kapcsolatnál is?
Mert sok az agyalágyult. Nem rád akar élvezni, hanem hogy el tudja mondani hogy a minap egy 4 diplomással dugott akinek 4 nyelvvizsgája van!
Menősködni akar, felvágni, hogy ő ilyennek is kellett. Hatalmas az egójuk, nagyon soknak!
A vonzalom nem ilyen dolgokon alapszik! Rohadtul.
Lehet valaki kértészmérnőkként vagy kovácsként is vonzó, lehet valaki ügyvédként is taszító!
Miért ne?
Ezerszer elfogadhatóbb, ha igényeid vannak azokkal az emberekkel kapcsolatban, akiket a saját akaratodból a saját életedbe engedsz, mintha felháborodástól prüszkölve formálnál jogot a masik idejére, energiájára, és testére (mert erről van szó, erre megy ki a játék).
Nem mindenki akarja hogy a szexpartnere ambíciózus, intelligens, vagy akár életképes legyen, de annak, aki akarja, joga van hozzá.
#6 én nem a jogát vontam kétségbe hanem az okát nem értem. Egyértelmű hogy minden nőnek megvan a joga hogy azzal legyen akivel akar és azt csináljon amit akar!
Azt nem értem hogy miért támasztanak olyan igényeket amiknek nincs közvetlen kapcsolata a szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!