Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért támasztanak igényeket a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért támasztanak igényeket a nők még szex kapcsolatnál is?

Figyelt kérdés
Olyanokat amik nem a fizikai megjelenésre, higeniára vonatkozik. Miért kell akkor is sikeresnek lenni és mindenbe megfelelni, ha csak szexelni akarnak néha ? Semmi mást !

2019. júl. 3. 16:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#10 konkrétumokat nem írok , de az élet felfogásommal, a jövőmmel, a celjaimmal voltak kifogásai. Hogy nem olyan a mentalitásom mint az övé ...

ami szerintem egy kapcsolatnál fontos és jogos igény de a kapcsolat lehetősége 100%-íg kizárt volt.

2019. júl. 3. 17:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdező! A nők összefekszenek a kigyúrt, bunkó, unintelligens pasasokkal is, mert az is menő, itt meg igényeket várnak el... sőt van olyan értelmes, agilis csaj, aki ilyennel még össze is áll! Nincs miről beszélni...
2019. júl. 3. 17:54
 13/17 anonim ***** válasza:
11: lehet a továbbiakban ő azért többre tervezett, nem lehet hogy ezért?
2019. júl. 3. 17:55
 14/17 A kérdező kommentje:

#13 nem is lehetet szó róla mert konkrétan az első találkozás után előjött ez a gond, illetve más okok miatt nem is lehetett volna.

Vagy lehet hogy egyszerűen külsőre vagy a személyiségem annyira nem jöttem be hogy ilyen dolgot talált ki?

2019. júl. 3. 18:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem kamukázott a csaj. Vannak dolgok amik igen is számítanak szexkapcsolatnál. Nyilván legyen agyban hasonló szinten, és legyenek meg azok a dolgok benne/rajta amitől egy férfi vonzó. Én ezt egy vízvezeték szerelőben találtam meg. 😁

Szóval szerintem, ha tetszettél volna a csajnak akkor nem rázott volna le hasonló indokkal.

2019. júl. 3. 18:06
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 azt ha a külsőm miatt mondott volna nemet azt 100x jobban elfogadom és meg is értem , de amiket mondott azt nem igazán . Végülis most már mindegy mert ez se jött össze.
2019. júl. 3. 19:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálam elég volt hogy jó testem van és jófej vagyok. Az hogy mennyire vagyok tanult és sikeres senkit nem érdekelt.
2019. júl. 3. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!