Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást sem tud nyelvvel kielégíteni a pasija?
Ha valakit szeretnek akkor 100 % ban fontos hogy a szerelme is kielégüljön! Ne haragudjatok de férfiként tudom,hogy az olyan férfiak, akik nem törődnek a párjukkal az ágyban azok nem is szeretik igazán!
Gondolom tőletek azért egy jó szo..ás azért el van várva…
Akkor egy önző faszival vagy együtt akit csak az érdekel hogy ellője a patront!
Ez van…
Szerintem mindenképpen fontos, hogy a férfi is szerezzen ebben sikerélményt. Nekem is volt olyan ex, aki duzzogott, mert nem tudta jól csinálni és személyes kudarcnak élte meg, hogy nem ügyes... Ex már hálistennek, mert ő sokmindenben ilyen volt, így viselkedett.
Igyál meg valamit, amitől ellazulsz, nekem az is beválik, hogy akkor kezdjük el, amikor rettentő fáradt vagyok és egyáltalán nem érdekel, hogy lesz-e orgazmusom, csak hogy aludhassak végre, mert olyankor a legkönnyebb nem rágörcsölni.
Hagyd, hogy próbálkozzon.
A legrosszabb dolog hogy megsértődik ahelyett hogy tanulna! Tudjátok a jó pap is holtig tanul..
Összetett dolog kényeztetni egy nőt de ha az ember odafigyel közben, az apró jelekre( megremegő lélegzet, nagyobb sóhaj stb..) hamar olvashatóvá válik a helyzet! Pl van olyan nő aki szereti ha lassan gyengéden kezdődik de a végére már azt ha erősen.. határozottan ..
Soha nincs 2 egyforma …
Jogos.. de látod rászántál 20 percet…
Őszintén, piszok kevesen vagyunk akik erre képesek időt és energiát szentelni! Akiknek ez fontos… nem csak kapni, adni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!