Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, lányok!!! Ezt szűz, tapasztalatlan fiúként kérdem, hogy jó "terv" ha az alső alkalomnál mivel úgy érzem hogy nem bírnám sokáig... így előbb "nyelvvel" megpróbálnám kielégíteni a barátnőm és csak ez után behatolni?
Figyelt kérdés
Így remélem nem lenne olyan gáz ha 5 perc után elmennék.
Várom válaszaitokat, előre is köszi mindenkinek!!😜
2020. dec. 28. 21:17
2/7 anonim válasza:
Sok esetben minden szex sok nyalással kezdődik, hogy a punci tulajdonosa elélvezzen. És nyugi, nem 5 perc alatt fogsz elmenni...
... Hanem 3 lökés után.
3/7 anonim válasza:
Kedves tőled, hogy előre átgondolod.
De ezt a "félelmedet" beszéld meg a lánnyal is nyugodtan.
4/7 anonim válasza:
Jó hozzáállás lány részéről legalábbis szerintem biztos pirospont 😊 de ne legyél biztos a 2percben nekek pl több mint 1,5 óra volt de kinél hogy
5/7 anonim válasza:
Nem, az a jó terv, ha elkezdesz tanulni a témában és eljutsz arra a szintre, hogy 1 órán át folyamatosan tudjad kényeztetni, több orgazmust okozni. Ezek után már nem fogja érdekelni, hogy mennyi az annyi. Majd segítek ebben, olvass privit.
6/7 anonim válasza:
Ezt konkrétan alkalmazni is szoktam, tapasztalattal is. De szűzként nem muszáj az legyen a célod, hogy mindenképp a csaj is elmenjen, ez az egyetlen alkalom, amikor bocsánatos bűn ez.
7/7 anonim válasza:
Az en puncimat is kinyalta az elso baratom az elso szex elott. En is nagyon hamar elelveztem, eletem elso nyalasa volt azota is imadom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!