Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, lányok!!! Ezt szűz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, lányok!!! Ezt szűz, tapasztalatlan fiúként kérdem, hogy jó "terv" ha az alső alkalomnál mivel úgy érzem hogy nem bírnám sokáig... így előbb "nyelvvel" megpróbálnám kielégíteni a barátnőm és csak ez után behatolni?

Figyelt kérdés

Így remélem nem lenne olyan gáz ha 5 perc után elmennék.

Várom válaszaitokat, előre is köszi mindenkinek!!😜

2020. dec. 28. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen jó terv.
2020. dec. 28. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Sok esetben minden szex sok nyalással kezdődik, hogy a punci tulajdonosa elélvezzen. És nyugi, nem 5 perc alatt fogsz elmenni...

... Hanem 3 lökés után.

2020. dec. 28. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Kedves tőled, hogy előre átgondolod.

De ezt a "félelmedet" beszéld meg a lánnyal is nyugodtan.

2020. dec. 28. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó hozzáállás lány részéről legalábbis szerintem biztos pirospont 😊 de ne legyél biztos a 2percben nekek pl több mint 1,5 óra volt de kinél hogy
2020. dec. 28. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem, az a jó terv, ha elkezdesz tanulni a témában és eljutsz arra a szintre, hogy 1 órán át folyamatosan tudjad kényeztetni, több orgazmust okozni. Ezek után már nem fogja érdekelni, hogy mennyi az annyi. Majd segítek ebben, olvass privit.
2020. dec. 28. 22:17
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Ezt konkrétan alkalmazni is szoktam, tapasztalattal is. De szűzként nem muszáj az legyen a célod, hogy mindenképp a csaj is elmenjen, ez az egyetlen alkalom, amikor bocsánatos bűn ez.
2020. dec. 28. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:
93%
Az en puncimat is kinyalta az elso baratom az elso szex elott. En is nagyon hamar elelveztem, eletem elso nyalasa volt azota is imadom :)
2020. dec. 29. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!