Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást sem tud nyelvvel kielégíteni a pasija?
Azért sikerült neki, mert akarta, hogy jó legyen neked, most csak túl akar rajta lenni!
Szóval sokszor csak az önzőségen múlik az egész!
F
Lányok, hölgyek…
Miért nem kerestek egy olyan faszit aki imád nyalni? Komolyan rossz olvasni hogy mennyi béna faszi van a világon….
Szuszog, megunja…. Stb…
Keressetek egy olyat aki még akkor is szopogatja a csiklótokat amikor már elmentetek…
Minden vágyam egy ilyen férfi de nem gondolom, hogy az a megoldás, hogy szakítok. Főleg csak azért, mert nem tud szegény nyalni. Hiába jövök össze egy szexistennel, ha az ágyon kívül nem bírom elviselni..:)
Elég önző sajnos a legtöbb férfi, főleg szex terén. Nem igazán érdekli őket a nők kielégülése. Nekem egy párom volt aki kielégített, de ő is elég ritkán.
Mostani meg tartózkodik az orális dolgoktól
Elvárni nem várja el, csak nekem ez valahogy alap, én szeretek adni, csak nyilván rossz ha nincs viszonozva
#17 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!