Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kellene csinálnom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

Amikor nyalom a barátnőm

Élvezi szereti nagyon de amikor kezd bele remegni inkább el lök magától és azt mondja nem birom ,ne csináljam

Én ilyenkor eroszakosabb vagyok úgymond és folytatom hiába nyomja el

Sosem élvezett még el 17 éves az előző baratjaval ennyire se jutott mint én velem de mégis mit kellene csináljak vagy hogyan hogy teljesen elmenjen mert engem bánt nagyon hogy ilyen félig meddig valamit érez saját magának is szokta mert mondtam neki próbálkozzon legtöbbször tusoloval szokta

De azzal se bírja én pedig próbálkoztam már mindenhogy lassabban valtogatva g pontnál mindig egy a vége.. azon gondolkodtunk hogy be kellene szerezni vibrátort és talán úgy

2021. aug. 31. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha rőszakos vagy az csak ront a helyzeten. Próbálj meg vele beszélni arról mi a baj, mi miatt nem megy neki. Túl gátlásos, vagy rossz tapasztalata van ezzel, vagy mi a baj? 17 évesen még elég fiatal, lehet ő maga sem tudja mi hogyan esne jól neki. De semmiképp se erőszakoskodj mert attól neki nem lesz jobb, ellenben lehet hogy követkető alkalommal még ennyire se óm engedi, hogy hozzáérj. Legyél türelmes, és kommunikáljatok erről megfelelően.
2021. aug. 31. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csináld azt, hogy felveszed a gumit és dugtok :) Erőszakos SOHA ne legyél! A gátlások falát nem erővel, izomból kell áttörni hanem a bizalom kiépítésével. A rossz élményeket erőszakoskodással csak tovább mélyíted.
2021. aug. 31. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Takarodj a hulye kerdeseiddel
2021. szept. 1. 06:05
 4/5 anonim ***** válasza:

"amikor kezd bele remegni" - olyankor már orgazmusa van, nem?

Amikor épp elélvezek, nekem is hirtelen túl erős inger lesz minden. Azt hiszem, mi máshogy működünk orgazmus közben mint a pasik.

Amikor kezd beleremegni vagy érzed, hogy közeledik, véletlenül se gyorsíts a tempón, és véletlenül se csináld erősebben mint addig, hiába és vinne téged magával a hév. Amikor elkezdődik, az a legjobb, ha nagy felülettel, mozdulatlanul odatapasztod a nyelvedet, "megpihenteted" a csiklóján, és meg sem mozdítod. Hagyd, hogy végbemenjen a folyamat - ha már elindult, nagyon kevés inger elég ahhoz, hogy végbemenjen a teljes orgazmus. Ilyenkor egy erősebb inger képes elrontani és megszakítani az egészet, nálam legalábbis így működik.

Sok sikert! ;)

33N

2021. szept. 3. 00:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja és semmiképp ne legyél erőszakos, inkább próbáld megelőzni, hogy ellökjön, csináld addigra gyengédebben. (utolsó voltam)
2021. szept. 3. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!