Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene csinálnom?
Amikor nyalom a barátnőm
Élvezi szereti nagyon de amikor kezd bele remegni inkább el lök magától és azt mondja nem birom ,ne csináljam
Én ilyenkor eroszakosabb vagyok úgymond és folytatom hiába nyomja el
Sosem élvezett még el 17 éves az előző baratjaval ennyire se jutott mint én velem de mégis mit kellene csináljak vagy hogyan hogy teljesen elmenjen mert engem bánt nagyon hogy ilyen félig meddig valamit érez saját magának is szokta mert mondtam neki próbálkozzon legtöbbször tusoloval szokta
De azzal se bírja én pedig próbálkoztam már mindenhogy lassabban valtogatva g pontnál mindig egy a vége.. azon gondolkodtunk hogy be kellene szerezni vibrátort és talán úgy
"amikor kezd bele remegni" - olyankor már orgazmusa van, nem?
Amikor épp elélvezek, nekem is hirtelen túl erős inger lesz minden. Azt hiszem, mi máshogy működünk orgazmus közben mint a pasik.
Amikor kezd beleremegni vagy érzed, hogy közeledik, véletlenül se gyorsíts a tempón, és véletlenül se csináld erősebben mint addig, hiába és vinne téged magával a hév. Amikor elkezdődik, az a legjobb, ha nagy felülettel, mozdulatlanul odatapasztod a nyelvedet, "megpihenteted" a csiklóján, és meg sem mozdítod. Hagyd, hogy végbemenjen a folyamat - ha már elindult, nagyon kevés inger elég ahhoz, hogy végbemenjen a teljes orgazmus. Ilyenkor egy erősebb inger képes elrontani és megszakítani az egészet, nálam legalábbis így működik.
Sok sikert! ;)
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!