Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene csinálnom?
A párommal pár hónapja vagyunk együtt. Ő 28 éves, és még szűz volt mikor összejöttünk. Sajnos nagyon sok vitánk van belőle. Csak magával foglalkozik kb szexuális téren...
Ma reggel szexet kezdeményeztem, és azt mondta, hogy ez neki ma nem megy, mert fél.
Szerinte én nem dicsérgetem eleget az ágyban.. és így neki ez nem megy.
Kiborultam ma nagyon, nehezen viselem most már ezt az egészet. Nekem nem ez az első kapcsolatom.. 23/N
Bonyolult leírni, hogy milyen vitáink vannak ebből folyamatosan, illetve még elég ideges is vagyok, se remelem értitek.
Baromi egyszerű.
Dobd ki a pitsába ezt a szánalmas kis gyökeret.
Minek vesztegeted rá az értékes idődet?
Szerinte a lényeget kihagytam.
Anno, amikor egy másik nővel akart volna szexelni, akkor nem állt fel neki. Ezért számára ez egy trauma.
Klasszikus eset. Már most anyát meg Kalkuttai Terézt játszol egy tíz éve nagykorú férfinál. Mi lesz később, ha már most nem hogy nem működik a szex, de el sem kezdődik? Jön a csodatévő tündér, és a szex helyreáll?
Legalább Te legyél felnőtt!
F, 39
Elég kemény önértékelési problémái vannak, amit neki kéne helyre raknia, nem pedig tőled elvárni ezt (ezért akar dicséretet)
A visszajelzés egy jó dolog, de ne várja mindig a másik fél a fejsimit, ha épp áll a farka.
A szex kétemberes dolog, így legjobb lenne, ha tudná, hogy adi éppoly jó, mint kapni.
Persze rutint meg úgy tud szerezni, ha "gyakorol", de viszont ha továbbra is így folytatja, akkor erre még esélye sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!