Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek hogyan utaljak rá? 22l
Szeretném ha pár eszközzel elfenekelne, de nem merem neki szóba hozni, mert félek h azt fogja hinni h irányítani akarom.
Ő is szereti a durvább szexet, de eddig csak tenyérrel fenekelt el.
miért hinné, hogy irányítani akarod?
a vágyaidról nem mersz beszélni? ez elég gáz így
Miért hinné azt, hogy irányítani akarod?
Általában egy normális kapcsolatban megbeszélik az ilyen dolgokat.
Ezek szerint a tiétek nem egy normális kapcsolat
Komolytalan nak tartom azokat a nőket akik nem mérik elmondani mit szeretnének.
Bizalom!
Ha bízik bennem, akkor elmondja a vágyait, nem fogom lenezni vagy kinevetni érte, maximum nem egyeznek a vágyaink, de legyen már akkora bizalma felém, hogy elmondja nekem mit szeretne.
Ez a hogyan utaljak rá dolog pont olyan mint az óvoda...
Aki meg irányítást vél az őszinteség okán az éretlen kisgyerek.
Ha nem akarod direktben szóba hozni, mutass neki olyan képeket, videókat, ahol neked tetsző fenekelős jelenet van. Látszódjék rajtad, hogy mennyire izgulsz rá.
Menjetek be együtt egy szexshopba és válogass az ilyen eszközök között. Nyomd a kezébe, hogy próbálja ki rajtad.
Hát én szívesen csinálnám neked!
Egyszer volt itt egy lány kérdése, amibe leírta, hogy vágyik rá. Beszélgettünk róla pirivbe és mondta, hogy jelezni fog, amikor nagyon akarja, de eddig még nem hallottam felőle újra.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!