Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom? F24
Nézd én 25 vagyok incel, a nők le se szrnak engem.
Én elmentem lakásoshoz párszor 19 évesen egy milfel voltam. érzelmet ne várj de cirkálhatsz a testükön, újjazhatod és ott dugod meg abban az egy órában ahol akarod. Betanított és jókat élveztünk 30+-os volt. Párszor mentem és akkor már félárért csinálta. Voltam egyszer egy fital 20-as lánynál de az cspnivaló volt, mindig az órát nézte stb. Szerintem fized be magad. Most el lehet ítélni engem de sokszor probálkoztam de leszrtak. Enyni meg jár nekem is úgy gondolom. Volt egy ismerősöm játszotta az elérhetetlen szüzet, közben az összes rosszfiú már meghúzta gimiben. Erről ennyit. Viszont beprobálkoztam nem fizetős milfeknél ebből egyszer majdnem lett valami de a többség elhajtott. Lutri igazából. Szerintem gyúrd ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!