Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm úgy gondolja, hogy akkor lehet szabad, ha másokkal is él nemi életet. Mit kellene csinálnom?
Figyelt kérdés
Úgy gondolja, hogy érzelmileg az enyém, de testileg csak akkor szabad ha rendszeresen nélkülem hétvégente csoportos szexet csinál (sok férfi és ő). Kicsit elvont művészlélek és szerinte ez kell neki a műveihez is.2021. ápr. 25. 21:58
1/19 anonim válasza:
Te normális vagy? Küld a retkes anyjába!
2/19 anonim válasza:
Én elengedném a művészlelkét... Örökre.
3/19 A kérdező kommentje:
Egyszer csinált elmondása szerint 19 évesen egy olyat, mint ami a nimfomániás filmben is van, hogy a vonaton mindenkivel szexelt Pest és a Balaton között, szám szerint 31 emberrel. Lehet ez hiányzik neki?
2021. ápr. 25. 22:01
4/19 anonim válasza:
Nem élte ki magát, és ki akarja próbálni a vágyait, de ha mégse jön be akkor ott vagy te. Szerintem hagyni kell az ilyet hagy menjen csak vissza ne jöjjön
5/19 anonim válasza:
"szerinte ez kell neki a műveihez is"
LOL jó kifogás.
Persze mindenkinél más, de nem gondolom hogy sokaknak erre lenne szüksége. Nekem az önmegtartóztatás többet segített
6/19 anonim válasza:
Hat a baratnod eleg furcsa :) de megerositette bennem a gondolatothogy a muvesz lelkek elbszott emberek
7/19 anonim válasza:
3#
Kamu, már korábban kiírtál nagyon hasonlót
9/19 anonim válasza:
Én mondjuk csípem az ilyet. Cserébe valahogy sohasem ezekkel futok össze. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!