Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csinálnom? Lányok, veletek is volt hasonló?
/L
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy van barátom akit nagyon szeretek. Viszont nemrég egy pasi elkezdett rám írásban nyomulni, perverz dolgokat írkált hogy ő hogyan helyezne engem kicsit alárendeltebb szerepbe és hogyan dugna meg. Írtam neki hogy nekem van barátom és nem érdekel az egész amit ír, nem vágyom rá és nem akarom vele, mert nagyon szeretem a barátom, és csak rá vágyom. Aztán írta nekem, hogy elhiszi, de én akkor is vágyni fogok erre amit ő írt, mert ez független a szerelemtől, ez biológia. És ahogy ezt leírta, tényleg nagyon felizgatott és a testem nagyon vágyni kezdett rá, és kínoznak vele kapcsolatos perverz gondolatok amiket nem győzök elhesegetni. Mit kellene tennem? Legbelül egyáltalán nem akarom hogy ezek megtörténjenek, és a valóságban nem is fognak. Viszont ez a vágy nem hagy nyugodni és olyan rosszul érzem magam miatta mivel barátom van. És az a gond hogy mivel ez a csávó izgatott fel, nem tudok másra gondolni csak ő rá, és ő izgat. Mit kellene tennem? Lányok, veletek volt hasonló már?
2020. szept. 16. 23:52
1/10 anonim válasza:
Egy normális csaj csak tiltja az ilyet, nem beszélget vele...
2020. szept. 16. 23:56
2/10 A kérdező kommentje:
Már tiltottam, de attol ezeket ugyanugy leirta..
2020. szept. 16. 23:57
3/10 anonim válasza:
Te hány éves vagy? És a barátod?
Mert ezeket vele is megteheted, ha van benne tapasztalata.
2020. szept. 16. 23:59
4/10 anonim válasza:
3
“Mert ezeket vele is megtehetnéd.”
Ja, de bejön neki ez a paraszt. Ezért nem tiltotta, hiába lett az egyes lepontozva, neki van igaza, normális csaj visszaír, aztán ha még mindig ír, tiltja.
“A helyzet az, hogy barátom van, akit nagyon szeretek”
Dehogy szereted :D Ha szeretnéd, nem izgulnál rá erre a Mr. Grey wannabe köcsögre :D
2020. szept. 17. 00:10
5/10 anonim válasza:
Ne vegyétek már el a lány kedvét a biológiától. Mert ez az. Teljesen természetes, hogy ilyen vágyaid vannak. A Te esetedben a legjobb, ha elbeszélgetsz ezekről a barátoddal, ugyanis nem a másik srácra vagy beindulva, hanem a domináns személyre, akit benne látsz.
2020. szept. 17. 00:29
6/10 anonim válasza:
Biztos előfordult már mással is...
2020. szept. 17. 00:32
7/10 anonim válasza:
Én egy kimondottan domináns pali vagyok az ágyban.
Imádom a sub beállítottságu csajokat.
Általában szókimondó (mocskos) vagyok, szex közben, és szeretem használni a nőt, persze amennyiben, ez mind 2 félnek örömet okoz.
Tehát ha én ezt bővebben kifejtem neked, perverz üzenetekben, akkor rám is vágyni fogsz... 🤔
Gondolom érted miért írtam ezt...
Amúgy meg egy büdös köcsög az, aki ennyire nem tiszteli más kapcsolatát, de ugye erre szoktuk azt mondani, hogy akivel lehet, azzal meg is kell tenni.
F
2020. szept. 17. 00:47
8/10 anonim válasza:
Kamu.
2020. szept. 17. 09:01
9/10 anonim válasza:
Ha csak írt es le is tiltottad akkor szerintem nincs gond
2020. szept. 17. 09:11
10/10 anonim válasza:
Nekem van egy hülye ötletem... írd le ugyanezt fordított felállásban a pasidnak, hogy mit szeretnél, mit tegyen veled. Majd beszéld meg vele, hogy láttál egy filmet, amiben ilyenek voltak és felizgatott. Szerintem lesz egy jó hétvégétek együtt. :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!