Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kéne csinálnom? Menjek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne csinálnom? Menjek a vágyaim után vagy szedjem elő a józan eszem?

Figyelt kérdés

Tudom most nagyon le fogtok szólni, de valahogy ösztönösen az idióta farok pasikhoz vonzódom, velük brutál jó a szex általában és izgalmasak. Viszont már nem 16 éves vagyok, így huszonévesen józan ésszel gondolkodva egy rendes kedves jófiúhoz kéne feleségül mennem. De velük a szex nem annyira jó, általában teljesen átlagosak az ágyban, nem olyan szenvedélyesek, nem igazán vevők az én vágyaimra (bdsm). De tudom, hogy hosszabb távon az ilyen férfiak mellett kell lennem, viszont nekem baromi fontos a jó szex egy kapcsolatban.

Gondolom nem vagyok ezzel a dilemmával egyedül, mert sokszor hallom főleg férfiaktól, hogy otthon nincs szex vagy béna és emiatt szeretőt tartanak. Ők is az olyan nőket választják, akik személyiségben aranyosak, gondoskodóak, de nem valami szenvedélyesek és nincs túl nagy libidójuk se fantáziájuk az ágyban. De hogy lehet ezt kibírni? Én nem akarom megcsalni a párom, de egyszerűen nem hiszem hogy létezik olyan férfi, aki egy tökéletes keveréke ennek a 2 típusnak. Én pl nőben ilyen vagyok, nagyon hűséges, odaadó, gondoskodó, szeretek főzni, van rendes munkám, okos vagyok, de ezek mellett megvan bennem az a kis rosszaság, az a szexuális kisugárzás, spontaneitás, ami ad egy kis tüzet a kapcsolatba. Viszont ugye nem megyek félre ha van párom, nem flörtölgetek palikkal meg rib.nckodok. Az a bajom, hogy férfi verzióban ilyet még sose láttam. Pedig találkoztam már egy pár emberrel az életem során. Akik olyanok szexuálisan, mint én, azok látom hogy szanaszét csalják a párjukat, hazudoznak, egyszerre 5 másik nőt hülyítenek stb.

Kérdés: akár férfiak, akár nők, akik az észszerű párt választották, mesélnétek a kapcsolatotokról?

Szerintetek nekem mit kéne kezdenem egy ilyen helyzetben? Nem vagyok benne biztos, hogy elég számomra az, hogy valakit emberileg nagyon becsülök és megvan a bizalom, hasonló gondolkodás, hasonló célok, de mellette a szex meg langyos. Ti bele tudtatok ebbe törődni? Ki lehet ezt bírni 10-20-30 évig?

Mert ha meg egy idiótával jövök össze, lehet jó lesz a szex, de lelkibeteg leszek és úgysem fog kitartani mellettem egy életen át. Szóval lehet az az egyetlen megoldás, hogy egyedül haljak meg:D

2021. júl. 6. 18:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

Menj a vágyaid után! Én az első házasságomban "beteg" voltam a BDSM-vágyaim miatt! Erősen domináns vagyok! Ebből NE engedj!

Amit utána megélhettem megfelelő subokkal, az maga a csoda.

F, 43

2021. júl. 6. 18:44
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
Vagy inkább menj el egy pszichológushoz, és derítsétek ki együtt, miért hagyod a valós életben, hogy átvágjanak. Az élet nem csak a szexről szól.
2021. júl. 6. 18:47
 3/13 A kérdező kommentje:

#1: 'utána megélhettem a megfelelő subokkal'

Az egyiket feleségül is vetted vagy 43 évesen egyedül maradtál?

Csak mert nekem azért az a vágyam, hogy találjak egy megfelelő párt, nem akarok alkalmi szexeket meg szexkapcsolatokat, a párommal akarom megélni mindazt, amire szexuálisan vágyom és szeretnék már lassan olyan ember mellett lenni, akivel tervezhetjük közösen a jövőt, akár családot is stb

2021. júl. 6. 18:49
 4/13 A kérdező kommentje:
#2: hogy érted, hogy átvágnak?
2021. júl. 6. 18:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

uristen, ezt a kerdest en is kiirhattam volna :o

minden szavaval egyetertek es hatalmas dilemma ez nekem

a megfigyeleseid, tapasztalataid is egy az egyben ugyanazok, mint az enyeim

nem tudom még mi lenne erre a megoldas, vagy millió az egyhez es jackpot, vagy fene tudja :D

L

2021. júl. 6. 19:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok sub, de nőként tapasztaltam hasonlót.

Meg kell égetned magad párszor, az kell, hogy fájjon a lelked is. Lehet maradandó sebet szerzel, és mindig bánni fogod.

Na, AKKOR fogsz tudni gond nélkül, boldogan egy jófiú mellett egy életet leélni.

Vagy akár elmehetsz egy pszichológushoz is,az sokkal ésszerűbb.

2021. júl. 6. 19:08
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Én nem hiszem hogy minden rendes fiú annyira unalmas az ágyban.

Nekem minden csaj ismerősöm azt mondja hogy hihetetlen mennyire kedves és figyelmes vagyok blabla..

De az ágyban domináns vagyok és eléggé nyitott is lennék a bdsm-re. Akár meglehetősen durva dolgokat is el tudnék képzelni.Csak sajnos mindig ilyen tejbetök csajokkal hozott össze a sors.

Szóval szerintem keresgélj még, léteznek olyan pasik akikre igényed van.

29f

2021. júl. 6. 19:10
 8/13 A kérdező kommentje:

#6: oh sérültem én eleget, de ennek nincs befolyása arra, hogy egyszerűen a jó, szenvedélyes szexre van igényem. Egyszerűen az ilyen pasikvan van benne a kellő tapasztalat és őrültség, hogy jó legyen a szex. Annyiban van jelentősége a korábbi rossz tapasztalatoknak, hogy kapcsolatra az ilyenek már nem kellenének, csak szexakpcsolat jöhet szóba. Így viszont nincs negatívuma sajnos az ilyen viszonynak.

Jártam már több pszichológusnál, de nem segített semmit. Nehéz jó szakembert találni

2021. júl. 6. 19:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem is dilemma férfiként, hogy a ribis csajokra jobban mozdul a dákó, mint a visszafogott jókislányokra

de elég sokrétű dolog a szexualitás, úgyhogy azt hiszem, azért elég sok "ízt" fel tudok fedezni és meg tudok élni párkapcsolaton belül, a többit pedig lerendezem fantáziálással (amire egyébként időnként ettől függetlenül is szükségem van, mert nem igazán monogám az agyhuzalozásom, ugyanakkor eszem ágában sem lenne megcsaláshoz vagy nyitott kapcsolathoz folyamodni)

2021. júl. 6. 19:54
 10/13 anonim ***** válasza:
38%

Akkor folytasd úgy, ahogy eddig. Nem minden nőnek való párkapcsolat, egy valódi társ. Jól érzed magad, vagy ha kell gyerek, akkor csak elhagyod a tablettát, és valamelyik "tüzes, tapasztalt" "rosszfiútól" összejön.

Vagy a "jófiú" "komoly" kapcsolatod mellett tarts szeretőt. De inkább ne, az ilyen r1bik maradjanak csak a seggükön, ne tegyék még nagyobb aknamezővé a párkeresést a normális férfiak számára!

2021. júl. 6. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!