Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kellene csinálnom? /F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene csinálnom? /F

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akivel régóta jól megvagyunk, sosem adott okot nekem arra, hogy féltékeny legyek, vagy bármi, és ez igaz fordítva is.

Viszont sajnos valamiért legutóbbi éjjel volt egy furcsa álmom, amiben egy dombtetőn voltam, és volt nálam egy olyan távcső, amivel nagyon jól be tudtam látni a házak ablakán. És olyankor eszembe jutott, hogy mi lenne, ha benéznék a barátnőm háza ablakán is, mert úgy is otthon van. És nem az volt a fejemben ilyenkor, hogy ellenőrzésképp nézzem meg vagy hasonló, pusztán ilyen álom beli kíváncsiság.

Benéztem, és azt láttam, hogy a barátnőm meztelenül terpeszt az ágyon fekve egy másik pasinak, és olyankor nagyon megijedtem, féltékeny lettem, és megalázónak éreztem azt, hogy egy másik pasinak átadja magát. Nem tudtam olyankor abbahagyni, kíváncsi voltam mi fog történni, annyira emlékszem, hogy mosolyogva terpesztett a barátnőm, a pasi szájon puszilta, aztán láttam, hogy be fogja tenni neki, de amint elkezdte betenni, nagyon dobogott a szivem, és vége is lett az álomnak. És a végére a rossz érzések mellett szexuális izgalom is rajtam volt a látottak miatt, tehát fel is izgultam azzal párhuzamosan, hogy rosszul éreztem magam.

És azóta ezt a képet nem tudom kiverni a fejemből, ahogy terpeszt meztelenül egy másik pasinak, egész nap ez jár a fejemben, nagyon rossz érzés is, de emellett szexuálisan izgató is, és próbálom elterelni a figyelmem és elnyomni magamban, de csak rosszabb.

Ma egésznap az álom hatása alatt voltam.

Mit kellene tennem, hogy ez elmúljon? Kicsit rosszul is érzem magam amiatt, hogy ez még fel is izgat..

2021. aug. 17. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez csak egy álom volt! Nem kell semmi következtetést levonni‼️

A valóság megy tovább a régiben, de ha ez segít, akkor járj többet a barátnőd kedvében és szexnél kényeztesd még jobban.

Miért kételkednél a barátnődben, ha megvan a bizalom? Elvileg jó a kommunikáció köztetek, mindent megtudtok beszélni…

2021. aug. 17. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha ezt álmodtad akkor vége haver... Minden álom a jövőt jósolja meg, ezt mindenki tudja :/
2021. aug. 17. 19:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi ha félre érthető voltam, nem az van, hogy emiatt kételkedem benne. Igazából az álom utáni rossz érzés van még bennem valamiért, illetve az is bánt, hogy felizgat, ha vissza emlékszek erre.
2021. aug. 17. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nem álommal voltam így, hanem fantáziával. Szexpartneremnél és páromnál is volt már olyan, hogy eszembe jutott szex közben, hogy mennyi csajt dughatott már meg pont ugyanígy ahogy most nekem csinálja. És rosszul esett rlképzelni hogy más van a helyemben, de közben kicsit izgató is volt, hogy elképzeltem hogy én meg nézem kívülről ezt. Furcsa az ember, élőben valószínűleg nem tetszene, de fantáziában érdekes volt.

Lehet nálad is hasonló a helyzet, élőben meg nem is menne a dolog, ha ki akarnád próbálni. De ha gondolod, meséld el a barátnődnek;) legalább látod hogy reagál ő

N

2021. aug. 17. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Elmondanám neki. Az is lehet, hogy kipróbáltok valami ilyesmit vagy csak megnyugszol, hogy nem történne ilyen soha. Próbáld meg!
2021. aug. 18. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!